ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Παρέμβαση του Αρείου Πάγου για τη φονική σύγκρουση τρένων στα Τέμπη

Γ.Οικονόμου: «Έχει ξεκινήσει έρευνα για να αποσαφηνιστούν οι συνθήκες του τραγικού δυστυχήματος»

Παρέμβαση του Αρείου Πάγου για τη φονική σύγκρουση τρένων στα Τέμπη

Στον εισαγγελέα Λάρισας, Σταμάτη Δασκαλόπουλο, ανέθεσε την εποπτεία των ερευνών για το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ισίδωρος Ντογιάκος.

Την έρευνα για τις συνθήκες του τραγικού δυστυχήματος στα Τέμπη είχε προαναγγείλει λίγο νωρίτερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.

«Έχει ξεκινήσει έρευνα για να αποσαφηνιστούν οι συνθήκες του τραγικού δυστυχήματος και πώς συνέβη δύο αμαξοστοιχίες να κινούνται για πολλά χιλιόμετρα στην ίδια γραμμή από αντίθετες κατευθύνσεις» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Οικονόμου από το Μέγαρο Μαξίμου.

Στο σημείο της τραγωδίας ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Σημειώνεται ότι ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, θα μεταβεί σε λίγη ώρα στα Τέμπη. Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, ο κ. Μητσοτάκης βρισκόταν στο Μέγαρο Μαξίμου όλο το βράδυ και ενημερωνόταν για τις εξελίξεις.

Στο σημείο του δυστυχήματος θα βρεθεί και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου ενώ αυτή την ώρα μεταβαίνει στην περιοχή ο υπουργός Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.