ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Πάτμος: Προσωρινά κρατούμενος 27χρονος Αλβανός για το βιασμό 70χρονης γυναίκας

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν τις 02:00 του περασμένου Σαββάτου 10 Ιουνίου

Πάτμος: Προσωρινά κρατούμενος 27χρονος Αλβανός για το βιασμό 70χρονης γυναίκας

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε χθες Τετάρτη 14 Ιουνίου μετά την απολογία του, με ομόφωνη απόφαση Ανακριτή και Εισαγγελέως στην Κω, ένας 27χρονος Αλβανός, κατηγορούμενος για βιασμό 70χρονης στην Πάτμο.

Ο 27χρονος συνελήφθη την 9η Ιουνίου 2023 το πρωί, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πάτμου.

Ειδικότερα, λίγο πριν τις 02:00 του περασμένου Σαββάτου 10 Ιουνίου, ο 27χρονος έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του με ένα μαντίλι μπήκε από ανασφάλιστη πόρτα στην κατοικία της 70χρονης και με την απειλή μαχαιριού την βίασε.

Η 70χρονη γιαγιά περιέγραψε τον δράστη και οι αστυνομικοί κατέληξαν στην ταυτότητά του διαπιστώνοντας μάλιστα ότι διέμενε σε παλαιό ξενοδοχείο απέναντι από το σπίτι του θύματος.

Προσήχθη και αναγνωρίστηκε ανεπιφύλακτα από την 70χρονη.

Ο ίδιος αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι βίασε την 70χρονη και ότι ήταν εκείνος που μπήκε στο σπίτι της. Οι αστυνομικοί συνέλεξαν βιολογικό υλικό και αποτυπώματα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.