ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Πήλιο: 65χρονος Βρετανός τουρίστας «έσβησε» ξαφνικά – Τον βρήκαν νεκρό στο κρεβάτι του

Θα πραγματοποιηθεί νεκροψία – νεκροτομή, ώστε να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου του

Πήλιο: 65χρονος Βρετανός τουρίστας «έσβησε» ξαφνικά – Τον βρήκαν νεκρό στο κρεβάτι του

Την τελευταία του πνοή άφησε ξαφνικά κατά τη διάρκεια που κοιμόταν ένας 65χρονος από τη Μεγάλη Βρετανία, ο οποίος είχε έρθει για διακοπές στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο Χόρτο Πηλίου.

Η γυναίκα του τον αντίκρισε νεκρό στο κρεβάτι τους και αμέσως κάλεσε σε βοήθεια, μα ήταν πλέον αργά για τον 65χρονο άνδρα, του οποίου –όπως όλα δείχνουν– ο θάνατος οφείλεται σε παθολογικά αίτια.

Αστυνομικοί του ΑΤ Μηλεών βρέθηκαν στο σημείο για τα διαδικαστικά, αφού έπρεπε να μεταφερθεί η σορός για νεκροψία – νεκροτομή, ώστε να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια και στη συνέχεια θα μεταφερθεί στην Αγγλία, όπου και θα γίνει η ταφή του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.