ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Πλήρης κατάρρευση της ουκρανικής άμυνας στην Αβντίιβκα – Άτακτη υποχώρηση στο Ραμποτίνο στην Ζαπορίζια!

Oι Ρώσοι κατέρριψαν και δύο ουκρανικά Su-27 στην Χερσώνα!

Πλήρης κατάρρευση της ουκρανικής άμυνας στην Αβντίιβκα – Άτακτη υποχώρηση στο Ραμποτίνο στην Ζαπορίζια!

Κατέρρευσαν οι ουκρανικές άμυνες στην Αβντίιβκα και οι Ρώσοι διείσδυσαν στην πόλη από όλα τα σημεία ενώ ταυτόχρονα διεξήγαγαν μεγάλη αντεπίθεση στο Ραμποτίνο στην Ζαπορίζια όπου ανάγκασαν τους Ουκρανούς σε υποχώρηση!

Στην Αβντίιβκα 150 Ουκρανοί στρατιώτες που πολεμούσαν στο νότιο τομέα της πόλης επέλεξαν να παραδοθούν.

Στο Ραμποτίνο οι Ρώσοι ανακατέλαβαν όλα τα εδάφη που είχαν χάσει από τους Ουκρανούς κατά την διάρκεια της ουκρανικής αντεπίθεσης από τις 4 Ιουνίου μέχρι τώρα!

Οι Ουκρανοί για να καταλάβουν μία ντουζίνα οικισμών και λίγα τετραγωνικά χιλιόμετρα, υπέστησαν τρομακτικές απώλειες.

Στο μέτωπο της Χερσώνας οι Ρώσοι κατέρριψαν δύο ουκρανικά Su-27.

Στην Αβντίιβκα η ουκρανική αντίσταση γίνεται όλο και πιο αδύναμη. Αναφέρεται πως έχει καταρρεύσει το 80% της ουκρανικής άμυνας και πλέον διεξάγονται μάχες από σπίτι σε σπίτι σχεδόν σε όλες τις συνοικίες.

Παραμένει ακόμα το φρούριο του εργοστασίου οπτάνθρακα στην βόρεια Αβντίιβκα αλλά οι Ρώσοι κατάφεραν ήδη να εκκαθαρίσουν το πρώτο κτίριο του συγκροτήματος.

Η 53η και η 110η Ταξιαρχία έχουν ανακοινώσει πως θα αποχωρήσουν για να διασωθούν.

Είναι ζήτημα ημερών να καταληφθεί ολοκληρωτικά η πόλη.

Οι εξελίξεις στο Ραμποτίνο όμως δείχνουν πως οι Ουκρανοί έχουν «μείνει» από δυνάμεις.

Είτε σε όρους ανθρώπινου δυναμικού είτε σε όρους υλικού και πυρομαχικών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.