ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Γέρακας – Κραυγή αγωνίας από ηλικιωμένο κάτοικο: «Είμαστε χωρίς ρεύμα από τη Δευτέρα»

«Η αποκατάσταση της βλάβης είναι στα 50 μέτρα από εδώ»

Γέρακας – Κραυγή αγωνίας από ηλικιωμένο κάτοικο: «Είμαστε χωρίς ρεύμα από τη Δευτέρα»

Ένας ηλικιωμένος κάτοικος Γέρακα, ξεσπά, καθώς από την περασμένη Δευτέρα 24 Ιανουαρίου παραμένει χωρίς ηλεκτρικό μαζί και με άλλες οικογένειες περίπου είκοσι σπιτιών.

Ο κ. Γιώργος Τράμπας, απόστρατος αξιωματικός του ναυτικού με 15 χρόνια στα υποβρύχια, καταγγέλλει την αδιαφορία του ΔΕΔΔΗΕ όπου δεν στέλνει τεχνικούς να επισκευάσουν μια απλή όπως ανέφερε βλάβη.

Συγκεκριμένα ο κ. Τράμπας ανέφερε ότι από τη Δευτέρα στις 12 το μεσημέρι και ενώ η χιονοκαταιγίδα βρισκόταν σε πλήρη εξέλιξη κόπηκε το ρεύμα εξαιτίας βλάβης σε ασφάλεια με αποτέλεσμα όσοι είχαν τριφασικό ρεύμα να μείνουν χωρίς ηλεκτρικό.

«Η αποκατάσταση της βλάβης είναι στα 50 μέτρα από εδώ δυο ασφάλειες για να σηκωθούν οι δυο φάσεις οι οποίες έπεσαν γιατί έγινε διακοπή ρεύματος. Και αυτό πίσω από τον ιππικό όμιλο Αθηνών που είναι στην οδό Καζαντζάκη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έχω στείλει email έχω πάρει τηλέφωνο στον ΔΕΔΔΗΕ και δεν έχει έρθει κανείς. Έτσι έχουμε μείνει περίπου 20 σπίτια χωρίς ρεύμα και μάλιστα υπάρχουν και άνθρωποι με σκλήρυνση κατά πλάκας και νεφροπαθείς και δεν έχουν ρεύμα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.