Ξέσπασαν τρεις φωτιές στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας – Διακόπηκε η κυκλοφορία του Προαστιακού

Ξέσπασαν τρεις φωτιές στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας – Διακόπηκε η κυκλοφορία του Προαστιακού

Σε πύρινο κλοιό βρίσκονται οι Άγιοι Θεόδωροι Κορινθίας, καθώς ξέσπασαν σχεδόν ταυτόχρονα, με ελάχιστα λεπτά διαφορά μεταξύ τους, τρεις πυρκαγιές.

Οι φωτιές εκδηλώθηκαν γύρω στις 17:30 το απόγευμα της Τετάρτης (29/07) κι εξαιτίας της κατάστασης διακόπηκαν τα δρομολόγια του Προαστιακού. Η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ήταν άμεση, με δεκαπέντε πυροσβέστες και έξι οχήματα να επιχειρούν ήδη επί τόπου, ενώ στο σημείο έσπευσαν και εθελοντικές ομάδες.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της πυροσβεστικές, και οι τρεις φωτιές βρίσκονται υπό έλεγχο. Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, από την πλευρά της, ενημέρωσε πως έχει διακοπεί μέχρι νεωτέρας η ηλεκτροκίνηση και κατά συνέπεια οι αμαξοστοιχίες ακινητοποιήθηκαν, προσωρινά, στη Μαγούλα και τον Ασπρόπυργο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.