ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αχαΐα: Μεγάλη φωτιά στην Άνω Καλλιθέα – Ενισχύθηκαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις (βίντεο) (upd)

Αχαΐα: Μεγάλη φωτιά στην Άνω Καλλιθέα – Ενισχύθηκαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις (βίντεο) (upd)

(upd 14:58) Την άμεση κινητοποίηση της πυροσβεστικής προκάλεσε πυρκαγιά που ξέσπασε το μεσημέρι της Τρίτης (25/08) στην Άνω Καλλιθέα Αχαΐας.

Οι πυροσβεστικές δυνάμεις ενισχύθηκαν και πλέον επιχειρούν 64 πυροσβέστες, τέσσερις ομάδες πεζοπόρων και δεκαοκτώ οχήματα, σύμφωνα με τη νέα ενημέρωση της πυροσβεστικής. Από αέρος επιχειρούν πέντε αεροσκάφη και τέσσερα ελικόπτερα, ενώ συνδρομή παρέχουν και υδροφόρα οχήματα της αυτοδιοίκησης.


(αρχικό κείμενο 12:24) Σύμφωνα με την ενημέρωση της πυροσβεστικής, η φωτιά εκδηλώθηκε σε δασώδη περιοχή, κοντά στην οποία υπάρχουν σπίτια, τα οποία όμως δεν απειλούνται προς το παρόν. Στο σημείο βρίσκονται ήδη και επιχειρούν 39 πυροσβέστες με δεκατρία οχήματα, καθώς και δύο ομάδες πεζοπόρων, ενώ από αέρος ρίψεις νερού πραγματοποιούν τρία αεροπλάνα κι ένα ελικόπτερο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.