ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ο Ν.Χαρδαλιάς «έχει σχέδιο» για την εστίαση με άρση μέτρων στο… μέλλον (αν έχουν μείνει καταστήματα ανοιχτά)

Ο Ν.Χαρδαλιάς «έχει σχέδιο» για την εστίαση με άρση μέτρων στο… μέλλον (αν έχουν μείνει καταστήματα ανοιχτά)

Ο Νίκος Χαρδαλιάς, μέσω συνέντευξής σου σε γνωστή εφημερίδα, προανήγγειλε την άρση των περιοριστικών μέτρων στην εστίαση μόλις το επιτρέψουν οι συνθήκες δηλαδή στο άγνωστο μέλλον και στο τέλος να δούμε και πόσα καταστήματα θα έχουν μείνει ανοιχτά.

​Ερωτηθείς ποιο είναι το σχέδιο για την εστίαση και τη διασκέδαση μετά το τέλος των μέτρων που έχουν ληφθεί, απάντησε:

​«Ο περιορισμός λειτουργίας των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος από τα μεσάνυχτα μέχρι τις 7 το πρωί προφανώς είναι προσωρινό μέτρο. Μόλις βελτιωθεί η επιδημιολογική εικόνα των περιοχών αυτών, το συγκεκριμένο μέτρο σταδιακά θα αρθεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

​Και θέλω να υπογραμμίσω ότι και αυτό το μέτρο, όπως και όλα όσα λαμβάνονται για να περιοριστεί η πανδημία καλούνται να εκπληρώσουν μια πολύ συγκεκριμένη αποστολή. Από τη στιγμή που επιτυγχάνουν τον στόχο τους, δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσουν να ισχύουν».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.