ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Επρηστικές δηλώσεις Χ.Ακάρ μπροστά στους Τούρκους βατραχανθρώπους: «Να μην κάνουν κινήσεις που ξεπερνούν το μπόι τους»

Επρηστικές δηλώσεις Χ.Ακάρ μπροστά στους Τούρκους βατραχανθρώπους: «Να μην κάνουν κινήσεις που ξεπερνούν το μπόι τους»

Νέες εμπρηστικές δηλώσεις έκανε ο Τούρκος υπουργός Άμυνας, Χουλουσί Ακάρ. Αυτή τη φορά αναφερόμενος στην ένταση στην Ανατολική Μεσόγειο απείλησε «κάποιους» να μην «κάνουν κινήσεις που ξεπερνούν το μπόι τους».

Ο Ακάρ συναντήθηκε με το προσωπικό της SAT, την ελίτ μονάδα της Διοίκησης Ναυτικών Δυνάμεων, γνωστή ως “ήρωες των Ιμίων (Kardak)”.

Από εκεί ο Τούρκους υπουργός Άμυνας προειδοποίησε «να μην κάνουν κάποιοι κινήσεις που ξεπερνούν το μπόι τους και είναι πάνω από τις δυνατότητές τους».

Να υπενθυμίσουμε ότι χθες ο Ακάρ είχε κάνει νέες προκλητικές δηλώσεις, ενώπιον των Τούρκων πεζοναυτών, της ταξιαρχίας πεζοναυτών στην Φώκαια.

«Για να πέσει η ένταση στην Ανατολική Μεσόγειο αρκεί να σωπάσουν κάποιοι.

Δεν χρειάζεται να κάνουν τίποτα.

Απλά να σωπάσουν.

Όσοι μπαίνουν σε συνωμοσίες εναντίον της Τουρκίας όπως έχει γίνει και στο παρελθόν θα πάθουν την ίδια ζημιά που έπαθαν στο παρελθόν», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Χουλουσί Ακάρ και συνέστησε στην Ελλάδα να σωπάσει «για να μην γίνει μεζές για τα συμφέροντα των άλλων»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο υπουργός Άμυνας της Τουρκίας τις τελευταίες ημέρες κάνει εμπρηστικές δηλώσεις μπροστά στις μονάδες που θα αποτελέσουν την αιχμή του δόρατος σε πιθανή προσπάθεια της Τουρκίας να κάνει κατάληψη ελληνικού νησιωτικού εδάφους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.