Κέλλη: To χωριό της Φλώρινας που μπαίνει σε σκληρό lockdown

Κέλλη: To χωριό της Φλώρινας που μπαίνει σε σκληρό lockdown

Σκληρό lockdown εφαρμόζεται στο χωριό Κέλλη της Φλώρινας. Τα αυστηρά μέτρα εφαρμόζονται από το πρωί της Τετάρτης 30 Δεκεμβρίου και για δέκα ημέρες.

Ειδικότερα, και όπως ανακοίνωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς, λόγω του έντονου επιδημιολογικού φορτίου που παρατηρείται στο χωριό Κέλλη του Δήμου Αμυνταίου της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας, με ομόφωνη εισήγηση της Επιτροπής αλλά και εισήγηση του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, αποφασίστηκε ότι «από αύριο Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου στις 6 το πρωί και για 10 ημέρες θα ισχύσουν τα ίδια μέτρα, πρόσθετα μέτρα, που ισχύουν για τις Θεσπιές».

Πιο συγκεκριμένα:

-Απαγόρευση μετακίνησης εκτός των ορίων της Τοπικής Κοινότητας Κέλλης, εξαιρουμένης της μετακίνησης για λόγους υγείας

-Από τις 18:00 έως τις 05:00 απαγόρευση οποιασδήποτε μετακίνησης πολιτών εντός της Τοπικής Κοινότητας

-Αναστολή πραγματοποίησης θρησκευτικών τελετών

-Αναστολή λειτουργίας καταστημάτων (λιανεμπορίου, κλπ)

Επίσης:

-Τη λήψη μέριμνας από την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και το Δήμο Αμυνταίου για την τροφοδοσία και την παροχή ειδών πρώτης ανάγκης (τρόφιμα, φάρμακα κ.α.) των κατοίκων της Τοπικής Κοινότητας Κέλλης και για την κάθε είδους συνδρομή σε περιπτώσεις κατοίκων χρονίως πασχόντων και αναξιοπαθούντων

-Τη λήψη μέριμνας της Περιφερειακής Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών (ΠΕ.ΠΥ.Δ.) Δυτικής Μακεδονίας για συνδρομή σε προσωπικό και μέσα, όπου και όταν απαιτηθεί

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

-Την επιτήρηση και ανάληψη κάθε αναγκαίας ενέργειας από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση (ΓΕ.Π.Α.Δ.) Δυτικής Μακεδονίας για την τήρηση του κατ’ οίκον και γεωγραφικού περιορισμού των κατοίκων της ως άνω Τοπικής Κοινότητας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.