ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Νέα «εφιαλτική» νύχτα στον Έβρο: Μέτωπο 15 χιλιομέτρων απειλεί το Σουφλί!

Για 13η ημέρα συνεχίζεται η μάχη με τις φλόγες

Νέα «εφιαλτική» νύχτα στον Έβρο: Μέτωπο 15 χιλιομέτρων απειλεί το Σουφλί!

Δύσκολη αναμένεται να είναι και αυτή η νύχτα για την ευρύτερη περιοχή του Σουφλίου, αφού η φωτιά του δάσους της Δαδιάς εξακολουθεί να καίει ανεξέλεγκτα προς διάφορες κατευθύνσεις για 13 ημέρα ενώ τρομάζει τις αρχές και τους κατοίκους το μέτωπο φλόγας 15χλμ.

Σύμφωνα με την ανταποκρίτρια του Open, το πύρινο μέτωπο εκτείνεται σε 15 χιλιόμετρα και πλέον απειλεί ανοικτά όλη την περιοχή στο Σουφλί. Μεγάλος «εχθρός» των πυροσβεστικών δυνάμεων είναι οι άνεμοι που αλλάζουν διαρκώς κατεύθυνση και απειλούν κάθε φορά και διαφορετική περιοχή.

Μάλιστα, όπως και χθες το βράδυ έτσι και σήμερα ήχησε το 112 για τους κατοίκους του Σουφλίου ώστε να «παραμένουν σε ετοιμότητα» και να «ακολουθούν τις οδηγίες των Αρχών». «Δασική πυρκαγιά στην περιοχή σας.

Παραμείνετε σε ετοιμότητα. Ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών» αναφέρει το μήνυμα του 112.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Νωρίτερα, η φωτιά πέρασε από τα χωριά Γιαννούλη και Σιδηρών, και ενώ είχε πάρει κατεύθυνση προς την Κορνοφωλιά και απείλησε μοναστήρι της περιοχής, οι άνεμοι τη «γύρισαν» προς τα χωριά Πρωτοκλήσι και Αγριανή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.