Αθηνών – Λαμίας: Νταλίκα «τυλίχτηκε» στις φλόγες εν κινήσει (φωτο)

Ο Έλληνας οδηγός της νταλίκας στάθηκε ψύχραιμος κι έβγαλε το όχημά του στην άκρη

Αθηνών – Λαμίας: Νταλίκα «τυλίχτηκε» στις φλόγες εν κινήσει (φωτο)

Στις φλόγες παραδόθηκε γύρω στις 06:30 το πρωί της Παρασκευής (31.03.2023), νταλίκα που κινούνταν στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας, λίγο μετά τα διόδια της Αγίας Τριάδας.

Η νταλίκα κινούνταν στο ρεύμα προς Αθήνα στην Αθηνών – Λαμίας, όταν ένας από τους τροχούς φρέναρε και άρχισε να βγάζει καπνούς μεταδίδοντας τις φλόγες στο επικαθήμενο που ήταν φορτωμένο πατάτες.

Ο Έλληνας οδηγός της νταλίκας στάθηκε ψύχραιμος κι έβγαλε το όχημά του στην άκρη, ενώ πρόλαβε να ξεκοτσάρει και να απομακρύνει τον τράκτορα ειδοποιώντας την Πυροσβεστική.

Πυροσβεστικά οχήματα από τη Λαμία έφτασαν γρήγορα στο σημείο και μέχρι τις 08:30’ παρέμεναν στο σημείο για την πλήρη κατάσβεση της πυρκαγιάς που πρόλαβε να καταστρέψει μόνο μέρος του φορτίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.