ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Δείτε εικόνες από τα συντρίμμια των δύο τρένων της «σφαγής» στα Τέμπη (φωτο)

Ό,τι απέμεινε από τα βαγόνια του Intercity62, τις μηχανές και τις πλατφόρμες του εμπορικού τρένου έχει μεταφερθεί σε χώρο του ΟΣΕ

Δείτε εικόνες από τα συντρίμμια των δύο τρένων της «σφαγής» στα Τέμπη (φωτο)

Σε έναν χώρο ιδιοκτησίας του ΟΣΕ έχουν μεταφερθεί τα βαγόνια και οι μηχανές τόσο της επιβατικής αμαξοστοιχίας όσο και του εμπορικού τρένου που ενεπλάκησαν στη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη.

Η εικόνα που κατέγραψε drone αποκαλύπτει το μέγεθος της τραγωδίας και την ένταση της μετωπικής σύγκρουσης που σημειώθηκε το βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου.

Εκεί βρίσκονται τα τρία βαγόνια – ή ό,τι απέμεινε από αυτά – στα οποία επέβαιναν τα 57 θύματα της φονικής σύγκρουσης.

Εκτός από την παραμόρφωση που υπέστησαν από τη σύγκρουση τα βαγόνια αυτά είναι σχεδόν κατεστραμμένα από την φωτιά που εκδηλώθηκε μετά την μετωπική σύγκρουση με αποτέλεσμα να αναπτυχθούν θερμοκρασίες που ξεπέρασαν τους 1.000 βαθμούς Κελσίου.

Στον ίδιο χώρο έχουν μεταφερθεί και εξετάζονται και οι δύο μηχανές του εμπορικού τρένου αλλά και οι πλατφόρμες πάνω στις οποίες είχαν τοποθετηθεί όσα μετέφερε το μοιραίο βράδυ.

Δείτε φωτογραφίες:

treno_syntrimmia__1_
treno_syntrimmia__2_
treno_syntrimmia__3_
treno_syntrimmia__4_
treno_syntrimmia__5_
treno_syntrimmia__6_
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.