ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Έγκλημα στα Τέμπη: Εξήλθαν από την Εντατική δύο από τους τραυματίες

Πέντε άτομα συνεχίζουν να βρίσκονται σε σοβαρή κατάσταση

Έγκλημα στα Τέμπη: Εξήλθαν από την Εντατική δύο από τους τραυματίες

Δεκατέσσερις παραμένουν οι τραυματισμένοι που νοσηλεύονται στα δυο νοσοκομεία Λάρισας και στα δύο της Θεσσαλονίκης από το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη. Επτά απο αυτούς σε ΜΕΘ, τέσσερις έχουν διασωληνωθεί.

Πέντε άτομα συνεχίζουν να βρίσκονται σε σοβαρή κατάσταση, νοσηλευόμενα σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ).

Δύο από τους συνολικά 7 τραυματίες που νοσηλεύονταν στην Εντατική, οι οποίοι είχαν ήδη αποσωληνωθεί, εξήλθαν από τη ΜΕΘ και νοσηλεύονται σε απλές κλίνες, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας, σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλη Γιαννάκο.

Ειδικότερα, σε ΜΕΘ του νοσοκομείου «Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης, παραμένει ένα κορίτσι διασωληνωμένο, αλλά σε σταθερή κατάσταση. Επίσης, ένα αγόρι που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Παπαγεωργίου» έχει αποσωληνωθεί και προετοιμάζεται για νοσηλεία σε κλινική.

Ακόμα δύο ασθενείς νοσηλεύονται στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Λάρισας, διασωληνωμένοι, αλλά σταθεροί.

Ο 20χρονος φοιτητής από το Βόλο, ο μοναδικός επιζών από το πρώτο βαγόνι της αμαξοστοιχίας, εξακολουθεί να είναι σε σοβαρή κατάσταση, στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας.

Τέλος, σε απλές κλίνες νοσηλεύονται 8 ασθενείς στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.