ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Εύβοια: Επιχείρηση διάσωσης για τραυματισμένη γυναίκα στο όρος Δίρφυς – Σηκώθηκε ελικόπτερο

Οι άνθρωποι που ήταν μαζί της, ειδοποίησαν την Πυροσβεστική μέσω του «112»

Εύβοια: Επιχείρηση διάσωσης για τραυματισμένη γυναίκα στο όρος Δίρφυς – Σηκώθηκε ελικόπτερο

Μια 55χρονη τραυματίστηκε στο κεφάλι κατά τη διάρκεια πεζοπορίας στο όρος Δίρφυς στην κεντροανατολική Εύβοια.

Οι άνθρωποι που ήταν μαζί της, ειδοποίησαν την Πυροσβεστική μέσω του «112» και αμέσως στήθηκε επιχείρηση εντοπισμού και διάσωσης.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, στο σημείο συνδράμουν δυνάμεις της Π.Υ. Χαλκίδας, ενώ εκλήθη και η 7η ΕΜΑΚ από τη Λαμία με την Ορειβατική της Ομάδα. Για τη μεταφορά της έχει δοθεί εντολή σε ελικόπτερο του Πυροσβεστικού Σώματος.

Το όρος Δίρφυς, αποτελεί δημοφιλή τουριστικό προορισμό σχεδόν όλο το χρόνο και γκρουπ από όλη την Ελλάδα αλλά και από τον υπόλοιπο κόσμο, ανεβαίνουν στις κορυφές του ή διασχίζουν τα μονοπάτια του που ειδικά στα ανατολικά παρουσιάζουν αυξημένη δυσκολία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μόλις τον περασμένο Δεκέμβρη, υπήρξε και πάλι συναγερμός για τραυματισμό ενός ορειβάτη στο ψηλότερο βουνό της Εύβοιας και χρειάστηκε η συνδρομή ελικοπτέρου του Πολεμικού Ναυτικού για την μεταφορά του στο Νοσοκομείο Χαλκίδας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.