ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Φωτιά στη Ρόδο: Εντοπίσθηκε ύποπτος με μπιτόνι βενζίνης στον Μαλώνα

Η φωτιά μαίνεται ανεξέλεγκτη

Φωτιά στη Ρόδο: Εντοπίσθηκε ύποπτος με μπιτόνι βενζίνης στον Μαλώνα

Ενόσω κάτοικοι της Ρόδου μοχθούν να διασώσουν ό,τι μπορούν από τις περιουσίες τους από τη φωτιά που μαίνεται για 8η μέρα στο νησί, στον Μάλωνα εντοπίσθηκε ένας άνδρας να κρατά μπιτόνι βενζίνης, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ.

Ώρες αγωνίας ζουν οι κάτοικοι της Ρόδου, εξαιτίας των πυρκαγιών που μαίνονται ανεξέλεγκτες στο νησί.

Μάλιστα, λίγο έλειψε να καεί και το Δημοτικό Σχολείο του Γενναδίου, αφού οι φλόγες έφθασαν σε βλάστηση κοντά στο σχολείο, λίγο πριν από τις 20:00.

Ωστόσο, αποφεύχθηκαν τα χειρότερα χάρη στην καίρια επέμβαση δυνάμεων της Πυροσβεστικής, κατοίκων και εθελοντών, οι οποίοι παραμένουν –μέχρι αυτή την ώρα– στο σημείο και πραγματοποιούν περιπολίες, υπό τον φόβο νέας αναζωπύρωσης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όσον αφορά την πυρκαγιά στη Ρόδο, οι αναζωπυρώσεις που εκδηλώθηκαν κυρίως στη νοτιοανατολική πλευρά του νησιού έλαβαν διαστάσεις, γι’ αυτόν τον λόγο εκδόθηκαν τρία μηνύματα από το «112» για εκκένωση των οικισμών Βάτι, Πλημμύρι και Λαχανιά, καθώς και Γεννάδι, προς ασφαλή κατεύθυνση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.