ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Φόρος υγείας» σε αλάτι, ζάχαρη, αλκοόλ, καπνά! Για τα εμβόλια θα πληρώσει κανείς;

Φωτιά στην Πάρνηθα: Σε ετοιμότητα να εκκενωθεί μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων στις Αχαρνές

Μαίνεται η φωτιά στην περιοχή

Φωτιά στην Πάρνηθα: Σε ετοιμότητα να εκκενωθεί μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων στις Αχαρνές

Συναγερμός έχει σημάνει στη Μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων “ΕΠΑΥΛΙΣ”, στις Αχαρνές, με τις αρχές να έχουν δώσει οδηγίες για εκκένωση σε περίπτωση που πλησιάσει στο σημείο η  φωτιά που έχει ξεσπάσει από το πρωί στη Φυλή και απειλεί την Πάρνηθα.

Έξι περιστατικά του οίκου ευγηρίας που βρίσκεται στους πρόποδες της Πάρνηθας διακομίσθηκαν στην Αγία Όλγα λόγω αναπνευστικών προβλημάτων.

Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη της μονάδας κ. Τσότρα Παναγιώτη, ο οποίος επικοινωνήσει με το protothema.gr, η φωτιά έχει αρχίσει να απομακρύνεται και για την ώρα δεν απειλεί τον οίκο ευγηρίας. Ωστόσο όλοι είναι σε ετοιμότητα να τον εκκενώσουν σε περίπτωση που ζητηθεί από την πυροσβεστική και την αστυνομία που βρίσκονται στην περιοχή.

Ο οίκος ευγηρίας φιλοξενεί 35 ηλικιωμένους, οι οποίοι έχουν ενημερωθεί – όπως και οι συγγενείς τους – για το σχέδιο εκκένωσης σε περίπτωση που δοθεί εντολή από τις αρχές. Η φωτιά είχε πλησιάσει τη μονάδα στη 1:30 μετά τα μεσάνυχτα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από το υπουργείο Υγείας αναφέρουν ότι έχει δοθεί εντολή να εκκενωθεί προληπτικά η μονάδα ηλικιωμένων στους πρόποδες της Πάρνηθας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.