ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μεγάλη φωτιά σε εξέλιξη στον Έβρο – Εκκενώνονται στα Παιδικά Χωριά SOS (upd) (βίντεο)

Οι φλόγες έχουν φτάσει στο μοναστήρι του Αετοχωρίου

Μεγάλη φωτιά σε εξέλιξη στον Έβρο – Εκκενώνονται στα Παιδικά Χωριά SOS (upd) (βίντεο)

(Ανανέωση από αρχικό κείμενο 16:50)

Ενισχύθηκαν οι δυνάμεις της πυροσβεστικής στη φωτιά στον Έβρο. Αυτή την ώρα επιχειρούν 73 πυροσβέστες, 4 ομάδες πεζοπόρου, 23 οχήματα, 2 αεροσκάφη και 3 ελικόπτερα.

___________________________________

Την άμεση κινητοποίηση της Πυροσβεστικής προκάλεσε φωτιά που ξέσπασε σε δασική έκταση στην περιοχή Αρίστηνο Έβρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι φλόγες έχουν φτάσει στο μοναστήρι του Αετοχωρίου και καταβάλλονται προσπάθειες να μην απειληθεί.

Παράλληλα, εκκενώνονται προληπτικά τα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος στη περιοχή του Αριστείνου.

Τι πιστεύετε ότι σηματοδοτούν για τους θεσμούς της Εκκλησίας και της Δικαιοσύνης η βάπτιση των gay στην Βουλιαγμένη και η αποφυλάκιση Λιγνάδη;

  • Εκσυγχρονισμό (4%, 654 Votes)
  • Ντροπή (18%, 3.060 Votes)
  • Αναβάθμιση (1%, 249 Votes)
  • Εξευτελισμό (76%, 12.875 Votes)

Σύνολο ψήφων: 16.838

Loading ... Loading ...

Λεωφορεία έχουν καταφτάσει ήδη στο σημείο και ανεβάζουν τα παιδιά και το προσωπικό για τους απομακρύνουν από το σημείο, ενώ συνεχίζονται δυναμικά οι ρίψεις νερού από τα πυροσβεστικά αεροπλάνα και τα ελικόπτερα.

Τα αίτια της φωτιάς δεν έχουν διευκρινιστεί ακόμα ενώ ήδη επιχειρούν στο σημείο της πυρκαγιάς, επίγειες και εναέριες δυνάμεις της πυροσβεστικής υπηρεσίας Αλεξανδρούπολης.

Στην περιοχή, πνέουν ισχυροί άνεμοι κάτι το οποίο δυσκολεύει ακόμη περισσότερο το έργο των πυροσβεστών.

Στην περιοχή οι δυνάμεις ενισχύθηκαν και επιχειρούν 55 πυροσβέστες με τρεις ομάδες πεζοπόρου τμήματος, 17 οχήματα, δύο αεροσκάφη και τρία ελικόπτερα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.