ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Φωτιές στην Ηλεία: Καλύτερη εικόνα στα Αγναντα – Χωρίς ενεργό μέτωπο οι πυρκαγιές σε Τραγανό και Βάρδα

Υπάρχει ετοιμότητα, ώστε να επιχειρήσουν εναέρια μέσα και στις τρεις φωτιές

Φωτιές στην Ηλεία: Καλύτερη εικόνα στα Αγναντα – Χωρίς ενεργό μέτωπο οι πυρκαγιές σε Τραγανό και Βάρδα

Χωρίς ενεργό μέτωπο και οριοθετημένες είναι, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, οι φωτιές που εκδηλώθηκαν χθες σε δασικές εκτάσεις στις περιοχές Τραγανό και Βάρδα στην Ηλεία, ενώ η φωτιά στην περιοχή ‘Αγναντα παρουσιάζει καλή εικόνα.

Ειδικότερα, σύμφωνα πάντα με την Πυροσβεστική, στην περιοχή Τραγανό του δήμου Πηνειού εξακολουθούν να επιχειρούν 38 πυροσβέστες, ένα πεζοπόρο τμήμα και 14 οχήματα, προκειμένου να θέσουν υπό πλήρη έλεγχο την φωτιά και να αντιμετωπίσουν άμεσα ενδεχόμενες αναζωπυρώσεις μέσα στην καμένη έκταση.

Στην περιοχή της Βάρδας, του δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης, επιχειρούν 32 πυροσβέστες με 13 οχήματα, ώστε να κατασβέσουν πλήρως την φωτιά και να αποτρέψουν τυχόν αναζωπυρώσεις.

Στην περιοχή ‘Αγναντα του δήμου Ήλιδας, οι ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις που συνεχίζουν να επιχειρούν, αποτελούνται από 115 πυροσβέστες, τέσσερις ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 36 οχήματα.

Η φωτιά, όπως προαναφέρθηκε, παρουσιάζει καλή εικόνα και οι δυνάμεις της πυροσβεστικής εξακολουθούν να επιχειρούν, προκειμένου να την ελέγξουν πλήρως.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα πάντα με την Πυροσβεστική, υπάρχει ετοιμότητα, ώστε να επιχειρήσουν εναέρια μέσα και στις τρεις φωτιές, εάν αυτό βέβαια χρειαστεί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.