ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Η συγκινητική ιστορία του Τάβι: Επέζησε από το έγκλημα των Τεμπών και έψαχνε στα συντρίμμια το αφεντικό του (βίντεο)

Ένα σκυλάκι κατάφερε να βγει από το βαγόνι και επί ώρες αναζητούσε το αφεντικό του στα χωράφια

Η συγκινητική ιστορία του Τάβι: Επέζησε από το έγκλημα των Τεμπών και έψαχνε στα συντρίμμια το αφεντικό του (βίντεο)

Μία ακόμα συγκλονιστική ιστορία από το έγκλημα στα Τέμπη έρχεται στο φως της δημοσιότητας με πρωταγωνιστή σε αυτή ένα σκυλάκι.

Πρόκειται για το σκύλο του Βάιου Βλάχου, η πολιτική κηδεία του οποίου τελέστηκε την Πέμπτη στην Καρδίτσα, και της συντρόφου του που κατάφερε να βγει ζωντανή από το μοιραίο τρένο.

Όπως μετέδωσε ο Alpha το σκυλάκι τριγυρνούσε για ώρες στα συντρίμμια και τους αναζητούσε.

Οι τρεις τους είχαν ταξιδέψει στην Αθήνα για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας και το βράδυ της Τρίτης 28/2 πήραν τον δρόμο της επιστροφής για τη Θεσσαλονίκη όπου διέμεναν.

Την ώρα της πολύνεκρης σύγκρουσης η σύντροφος του Βάιου , Δάφνη, εκτινάχθηκε από το βαγόνι και βρέθηκε στα χωράφια από όπου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο στο οποίο εξακολουθεί να νοσηλεύεται διασωληνωμένη.

Όπως είπε στον Alpha ο αδερφός της, η κατάσταση της είναι σταθερή, έχει ήδη υποβληθεί σε τέσσερα χειρουργεία και αντιμετωπίζει κάποια αναπνευστικά προβλήματα με τους γιατρούς να εμφανίζονται αισιόδοξοι.

Την ώρα του δυστυχήματος, το σκυλάκι του ζευγαριού κατάφερε να βγει από το βαγόνι και για ώρες τους αναζητούσε μέσα στα χωράφια.

Δείτε το βίντεο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;feature=youtu.be&ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.