ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Ηράκλειο: Αυτοκίνητο εντοπίστηκε σε γκρεμό – Καλά στην υγεία του ο οδηγός

Το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στην Ανώπολη Χερσονήσου

Ηράκλειο: Αυτοκίνητο εντοπίστηκε σε γκρεμό – Καλά στην υγεία του ο οδηγός

Συναγερμός σήμανε εχθές το βράδυ στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Ηρακλείου όταν ειδοποιήθηκε για αυτοκίνητο που βρέθηκε αναποδογυρισμένο σε γκρεμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti.gr, το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στην Ανώπολη Χερσονήσου, όταν Ι.Χ. εξετράπη της πορείας του, με αποτέλεσμα να καταλήξει στο γκρεμό.

Στο σημείο έσπευσε πλήρωμα της Πυροσβεστικής, της Αστυνομίας και του ΕΚΑΒ, αναζητώντας τον οδηγό ωστόσο για πολύ ώρα, μιας και μέσα στο αυτοκίνητο δεν υπήρχε κανείς, αλλά ούτε και στη γύρω περιοχή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Mετά από πολύωρη αναζήτηση οι άνδρες της αστυνομίας κατάφεραν να εντοπίσουν τον αλλοδαπό οδηγό του αυτοκινήτου, ο οποίος ήταν καλά στην υγεία του, παρά το γεγονός ότι το όχημα του υπέστη σοβαρές ζημιές από την πτώση στο γκρεμό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.