ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κακοκαιρία «Ariel»: Καμία σκέψη για κλειστά σχολεία στην Αττική

Η κακοκαιρία «Ariel» πλήττει ολόκληρη τη χώρα

Κακοκαιρία «Ariel»: Καμία σκέψη για κλειστά σχολεία στην Αττική

Επικίνδυνες βροχές σημειώνονται από χθες σε ολόκληρη τη χώρα, ενώ η νεότερη πρόγνωση των μετεωρολόγων κάνει λόγο για ισχυρά φαινόμενα στην Αττική τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Σήμερα τα σχολεία λειτούργησαν κανονικά παντού, ενώ μόνο σε περιοχές της Εύβοιας παρέμειναν κλειστά λόγω του σεισμού και της ανησυχίας που υπάρχει για το «άγνωστο» ρήγμα.

Με την κακοκαιρία «Άριελ» όμως να πλήττει εδώ και πολλές ώρες, με πολύ νερό, τις περισσότερες περιοχές της Ελλάδας, το επόμενο ερώτημα είναι τι θα γίνει με τα σχολεία και αν υπάρχει λόγος να μείνουν κλειστά.

Προς το παρόν, πάντως, πηγές από την Πολιτική Προστασία αναφέρουν ότι δεν υπάρχει καμία τέτοια σκέψη, μένει όμως να φανεί πώς θα εξελιχθούν τα καιρικά φαινόμενα τις επόμενες ώρες.

Υπενθυμίζεται ότι το πρωί της Τετάρτης πραγματοποιήθηκε μια ακόμη έκτακτη σύσκεψη στο υπουργείο Πολιτικής Προστασίας με τη συμμετοχή των μετεωρολόγων, όπου και αποφασίστηκε να ενεργοποιηθεί το 112.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι πρώτες περιοχές όπου οι κάτοικοι έλαβαν προειδοποιητικό μήνυμα, για περιορισμό των μετακινήσεων, ήταν η Κεφαλονιά και η Ζάκυνθος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.