ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Κακοκαιρία Gaia: 83 κλήσεις δέχτηκε το βράδυ η Πυροσβεστική

Τα φαινόμενα, που θα είναι κατά τόπους και κατά περιόδους ισχυρά, από το απόγευμα και από τα δυτικά βαθμιαία θα εξασθενήσουν

Κακοκαιρία Gaia: 83 κλήσεις δέχτηκε το βράδυ η Πυροσβεστική

Η κακοκαιρία Gaia συνεχίζει την επέλασή της σε όλη την χώρα, με αποτέλεσμα η Πυροσβεστική να δεχθεί 83 κλήσεις για βοήθεια λόγω των προβλημάτων που προέκυψαν από τις καταιγίδες. 

Σύμφωνα με την πρόγνωση του ΕΜΥ, βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν την Κυριακή στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας.

Τα φαινόμενα, που θα είναι κατά τόπους και κατά περιόδους ισχυρά, από το απόγευμα και από τα δυτικά βαθμιαία θα εξασθενήσουν. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα βορειοδυτικά ορεινά.

Προβλήματα από την κακοκαιρία

Μια γυναίκα από τους Παξούς κατέληξε μετά από βαρύ εγκεφαλικό επεισόδιο, καθώς η κακοκαιρία δημιούργησε καθυστέρηση στη διακομιδή της σε νοσοκομείο.

Πτώσεις δέντρων λόγω των ισχυρών ανέμων σε πολλές περιοχές των Ιωαννίνων, δημιουργούν προβλήματα μετακίνησης στο επαρχιακό οδικό δίκτυο του Πωγωνίου, της Ζίτσας και της Δωδώνης.

Διακοπές στην ηλεκτροδότηση αντιμετωπίζει το νότιο τμήμα της Κέρκυρας.

Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους και κατά περιόδους ισχυρά σε όλη τη χώρα από το απόγευμα και από τα δυτικά βαθμιαία θα εξασθενήσουν.

Ήδη από το Σάββατο προβλήματα έχουν δημιουργηθεί στα Ιωάννινα.

83 κλήσεις δέχτηκε η Πυροσβεστική

Λόγω εκδήλωσης ισχυρών ανέμων συνοδεία βροχοπτώσεων, από εχθές Σάββατο 10-12-2022 έως και σήμερα Κυριακή 11-12-2022 και Ω/06:30, το Κέντρο Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος έλαβε 83 κλήσεις, κυρίως για κοπές δέντρων αλλά και αφαιρέσεις αντικειμένων και αντλήσεις υδάτων, στις κάτωθι περιοχές της χώρας:

Συγκεκριμένα:

  • Στην Περιφέρεια Αττικής, 2 για κοπές δέντρων.
  • Στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, 2 για κοπές δέντρων.
  • Στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, 2 για κοπές δέντρων.
  • Στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας, 2 για κοπές δέντρων.
  • Στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, 5 για κοπές δέντρων
  • Στην Περιφέρεια Ηπείρου, 28 για κοπές δέντρων, 1 για άντληση και 4 για αφαιρέσεις αντικειμένων.
  • Στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων (Κέρκυρα), 11 για κοπές δέντρων και 1 για άντληση
  • Στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, 9 για κοπές δέντρων.
  • Στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, 6 για κοπές δέντρων και 1 για αφαίρεση αντικειμένου
  • Στην Περιφέρεια Κρήτης, 5 για κοπές δέντρων
  • Στην Περιφέρεια Πελοποννήσου 3 για κοπές δέντρων και 1 για αφαίρεση αντικειμένου
  • Στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, 1 για κοπή δέντρου
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπενθυμίζουμε ότι, σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων που εκδόθηκε χθες Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2022 από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), σύστημα κακοκαιρίας με την ονομασία «GAIA» προβλέπεται να επηρεάσει τη χώρα μας μέχρι και σήμερα Κυριακή (11-12-2022) τη νύχτα, με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, μεγάλα ύψη υετού, θυελλώδεις νότιους ανέμους και τοπικές χαλαζοπτώσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.