ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Κέρκυρα: Απαγόρευση κυκλοφορίας σήμερα σε τέσσερις περιοχές λόγω υψηλού κινδύνου πυρκαγιάς

Η ανακοίνωση που εξέδωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Κέρκυρας Κ. Ζορμπάς

Κέρκυρα: Απαγόρευση κυκλοφορίας σήμερα σε τέσσερις περιοχές λόγω υψηλού κινδύνου πυρκαγιάς

Με ανακοίνωση του ο αντιπεριφερειάρχης Κέρκυρας Κ. Ζορμπάς γνωστοποίησε την επιβολή του μέτρου της απαγόρευση διέλευσης, παραμονής και κυκλοφορίας, σε συγκεκριμένες περιοχές της Κέρκυρας λόγω του πολύ υψηλού κινδύνου πυρκαγιάς στο νησί, κατηγορία 4, σύμφωνα με τον Χάρτη της Γενικής Γραμματείας, για σήμερα Δευτέρα 31 Ιουλίου από τις 08:00 μέχρι την ανατολή του ήλιου της Τρίτης 1η Αυγούστου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Κέρκυρας Κ. Ζορμπάς το μέτρο της απαγόρευσης θα ισχύσει για τις περιοχές:

  • Κεδροδάσος Ίσσου (Αμμοθίνες Κορισσίων), Δάσος Αγίου Ματθαίου, Αρκουδίλας και Περιοχή Θεοφύλακτος της Τοπικής Κοινότητας
  • Παυλιάνας Δήμου Νότιας Κέρκυρας,
  • Μον Ρεπό, Νήσος Λαζαρέτο, Νήσος Βίδος, Νήσος Ποντικονήσι, Κομπίτσι, Άγιοι Δέκα, Σταυρός και περιοχή Άγιος Παντελεήμων της
  • Τοπικής Κοινότητας Κάτω Γαρούνα Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων Νήσων,
    Πόρτο Τιμόνι Δήμου Βόρειας Κέρκυρας,
  • Ερημίτη, Νήσοι Παναγία, Άγιος Νικόλαος και Αντίπαξοι Δήμου Παξών.

Η ανακοίνωση κοινοποιήθηκε στις αρμόδιες υπηρεσίες.

Εν τω μεταξύ, στη βορειοανατολική Κέρκυρα επιχειρούν καθημερινά εναέρια μέσα και πεζοπόρα τμήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, καθώς υπάρχουν μικροεστίες και αναζωπυρώσεις σε δύσβατες περιοχές του νησιού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.