ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

«Κόλαση επί Γης» στη Φυλή: Ηλικιωμένοι εγκλωβισμένοι στα σπίτια τους! – Αποκαρδιωτικές εικόνες από τη φωτιά

Κάτοικοι παλεύουν να σώσουν τις περιουσίες τους - Κάηκαν σπίτια

«Κόλαση επί Γης» στη Φυλή: Ηλικιωμένοι εγκλωβισμένοι στα σπίτια τους! – Αποκαρδιωτικές εικόνες από τη φωτιά

Στάχτες και αποκαΐδια αφήνει πίσω της η καταστροφική πυρκαγιά που ξέσπασε το μεσημέρι στη Χασιά κοντά στην Μονή Κλειστών και έχει λάβει πλέον ανεξέλεγκτες διαστάσεις, απειλώντας την Αθήνα.

Το  «112» στέλνει διαρκώς μηνύματα, καθώς στις 16:10, εστάλη μήνυμα από το 112 για εκκένωση σε Άνω Λιόσια, Γεννηματά και Κανάλα, ενώ λίγο αργότερα εκκενώθηκε και ο Λόφος Κυρίλλου, με τις αρχές να καλούν τους πολίτες να κατευθυνθούν προς Μάνδρα. 

Η περιοχή είναι ζωσμένη από πύρινα μέτωπα που απειλούν σπίτια και καταστήματα, ενώ αυτοκίνητα που προσπαθούν να διαφύγουν με κάθε τρόπο.

Την ίδια ώρα υπάρχουν αρκετοί ηλικιωμένοι που δεν μπορούν να βγουν από τα σπίτια τους λόγω κινητικών προβλημάτων.

Οι φωτιές που έρχονται από τη φωτιά είναι τραγικές, ενώ σε λίγες ώρες θα νυχτώσει και δύσκολα τότε θα μπορέσει να ελεγχθεί:

Οι φλόγες είναι πολύ κοντά σε κατοικημένες περιοχές, με τον αέρα να τις σπρώχνει κοντά σε σπίτια.

Το σύννεφο από την πυρκαγιά είναι ορατό από μεγάλο μέρος του Λεκανοπεδίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.