ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Ναυπακτία: Φωτιά στο χωριό Αφροξυλιά κοντά σε σπίτια (βίντεο) – Oριοθετήθηκε η πυρκαγιά (upd)

Δεύτερη φωτιά στη Ναυπακτία λίγη ώρα αργότερα από την πυρκαγιά στη θέση Μακύνεια

Ναυπακτία: Φωτιά στο χωριό Αφροξυλιά κοντά σε σπίτια (βίντεο) – Oριοθετήθηκε η πυρκαγιά (upd)

(Aνανέωση κειμένου 6/9 16:50)

Οριοθετήθηκε, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η φωτιά που εκδηλώθηκε, από άγνωστη μέχρι τώρα αιτία, σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή Αφροξυλιά, της Ναυπάκτου.

Στο σημείο εξακολουθούν να επιχειρούν περίπου 70 πυροσβέστες με 17 οχήματα, καθώς και εναέρια πυροσβεστικά μέσα, προκειμένου να θέσουν υπό έλεγχο την φωτιά και παράλληλα να αντιμετωπίσουν τυχόν αναζωπυρώσεις, κυρίως λόγω των ανέμων που πνέουν στην περιοχή.

Δεύτερη φωτιά ξέσπασε στη Ναυπακτία, στο χωριό Αφροξυλιά και γίνεται προσπάθεια να μην φτάσει στα σπίτια. Επί τόπου βρίσκονται ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις, ενώ στην περιοχή πνέουν πολύ δυνατοί άνεμοι.

Πρόκειται για δεύτερη φωτιά στη Ναυπακτία λίγη ώρα αργότερα από την πυρκαγιά στη θέση Μακύνεια.

Η νέα εστία εκδηλώθηκε στην περιοχή Αφροξυλιά σε αγροτοδασική έκταση κοντά σε σπίτια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο σημείο έσπευσαν τόσο επίγεια όσο και εναέρια μέσα της πυροσβεστικής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.