ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιών αύριο για 18 περιοχές της χώρας

Στη λίστα επικινδυνότητας είναι και η Αττική

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιών αύριο για 18 περιοχές της χώρας

Πολύ υψηλός κίνδυνος για πυρκαγιές – κατηγορία 4 – προβλέπεται για αύριο Τετάρτη, 23 Αυγούστου για την 18 περιοχές της χώρας. Στον κατάλογο συμπεριλαμβάνεται η Αττική.

Πολύ υψηλός κίνδυνος (κατηγορία 4) για πυρκαγιές προβλέπεται για μεγάλο μέρος της χώρας αύριο, Τετάρτη, 23 Αυγούστου.

Στη λίστα επικινδυνότητας είναι και η Αττική.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας για αύριο Τετάρτη 22 Αυγούστου 2023, προβλέπεται:

Πολύ υψηλός κίνδυνος Κατηγορία 4 σε:

Αττική, Εύβοια, Βοιωτία, Κορινθία, Αργολίδα, Έβρος, Ροδόπη, Καβάλα, Φθιώτιδα, Φωκίδα, Αχαΐα, Αρκαδία, Ξάνθη, Σκύρος, Λέσβος, Λήμνος, Σαμοθράκη και Θάσος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υψηλός κίνδυνος Κατηγορία 3 σε αρκετές περιοχές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.