ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Πυροσβέστης για φωτιά στην Κάρυστο: «Καλύτερη η εικόνα – Μας κάνει κακό ο αέρας»

«Περιμένουμε τα εναέρια μέσα»

Πυροσβέστης για φωτιά στην Κάρυστο: «Καλύτερη η εικόνα – Μας κάνει κακό ο αέρας»

Μεγάλη είναι η φωτιά που ξέσπασε στην Κάρυστο, με τους πυροσβέστες και τους εθελοντές να δίνουν μάχη τα ξημερώματα της Κυριακής. 

Πυροσβέστης μιλώντας στην κάμερα του Mega για την πορεία της φωτιάς στην Κάρυστο δήλωσε πως «η εικόνα που έχω αυτή τη στιγμή είναι καλή. Ήμασταν στη φωτιά στα Δερβενοχώρια από προχθές και από τις 02:00 είμαστε εδώ».

Σχετικά με την ενίσχυση των ανέμων, ο Πυροσβέστης ανέφερε πως «ακόμα η φωτιά είναι σε εξέλιξη. Ο αέρας κάνει κακό. Περιμένουμε τα εναέρια μέσα».

Τη νύχτα οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής ενισχύθηκαν σε επίκαιρα σημεία προκειμένου να μην επεκταθεί η φωτιά.

Στο έργο της κατάσβεσης συμμετείχαν βαριά χωματουργικά μηχανήματα και υδροφόρες που διατέθηκαν από τους δήμους και την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας. Η ένταση των ανέμων στην περιοχή είναι αμείωτη και τη νύχτα κλήθηκαν κάτοικοι και παραθεριστές από τρία χωριά να απομακρυνθούν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Λίγο μετά τις 03:00 ειδοποιήθηκαν, μέσω του 112, οι κάτοικοι σε Λιβάδι και Καστρί να εκκενώσουν τις περιοχές και να κατευθυνθούν προς Κάρυστο, ενώ λίγο μετά τις 06:00 νέο μήνυμα από το 112 καλούσε όσους βρίσκονταν στην περιοχή Πλατύς Γιαλός να εκκενώσουν προς Κάρυστο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.