ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Ρέθυμνο: Σε ύφεση η φωτιά στον Βρύσινα

Δεκαπέντε πυροσβέστες με πέντε οχήματα και ένα πεζοπόρο τμήμα έδρασαν άμεσα στο σημείο

Ρέθυμνο: Σε ύφεση η φωτιά στον Βρύσινα

Σε ύφεση βρίσκεται η φωτιά που εκδηλώθηκε αργά το μεσημέρι στον Βρύσινα Ρεθύμνου στη νότια πλευρά του νομού και η οποία επεκτάθηκε γρήγορα λόγω των ισχυρών νότιων ανέμων που πνέουν στην περιοχή.

Δεκαπέντε πυροσβέστες με πέντε οχήματα και ένα πεζοπόρο τμήμα έδρασαν άμεσα στο σημείο.

Παρά το υψόμετρο και την κατεύθυνση της φωτιάς προς το εκκλησάκι του Αγίου Πνεύματος, κατάφεραν να την θέσουν σε έλεγχο και αυτή την ώρα να μην υπάρχει -σύμφωνα με ενημέρωση του ΑΠΕ-ΜΠΕ- ενεργό μέτωπο.

Η φωτιά κατέκαψε χορτολιβαδική έκταση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.