ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Β.Ζούλιας για την πυρκαγιά που ξέσπασε στο ατελιέ του – «Κάηκε δουλειά 15 ετών»

«Η αξία είναι ανυπολόγιστη γιατί δεν μιλάμε για ντουβάρια»

Β.Ζούλιας για την πυρκαγιά που ξέσπασε στο ατελιέ του – «Κάηκε δουλειά 15 ετών»

Φωτιά ξέσπασε χθες (31/3) στο ατελιέ του Βασίλη Ζούλια στην οδό Ακαδημίας πιθανόν από κάποιο αναμμένο κερί.

Ο σχεδιαστής μόδας όπως ανέφερε, είχε δώσει τον χώρο σε εταιρεία παραγωγής η οποία έκανε γύρισμα.

Χάρις την άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής, η φωτιά έσβησε άμεσα, δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός ωστόσο οι ζημιές είναι ανυπολόγιστες.

«Δεν είναι πρωταπριλιάτικο αστείο, είναι πραγματικότητα, μόνο η ανθρώπινη ζωή έχει αξία και τίποτα άλλο. Πήρε φωτιά μέρος του ατελιέ. Κάηκαν δύο δωμάτια, με όλη μας τη δουλειά, 15 ετών, που είχαμε κάνει εγώ και ο Περικλής μαζί. Γινόταν μία φωτογράφιση και έγινε κάποιο λάθος, δεν είμασταν εμείς εκεί. Είναι στα χέρια της αστυνομίας και της πυροσβεστικής», τόνισε ο Βασίλης Ζούλιας.

«Η φωτιά περιορίστηκε στα δύο δωμάτια και μετά ήρθε η πυροσβεστική. Είχαμε δανείσει τον χώρο για να γίνει φωτογράφιση για μια παραγωγή. Ήταν η κακή στιγμή. Δεν ξέρω γιατί δεν ήμουν εδώ. Γίνονται ανακρίσεις και θα βρούμε πώς έγινε. Το θέμα είναι ότι δεν χτύπησε κανείς και είναι το πιο σημαντικό. Έχουμε περίπου 700 τετραγωνικά και κάηκαν τα 35. Ακούστηκαν κάτι δραματικά, δεν κάηκε το ατελιέ, κάηκαν δυο δωμάτια.Δεν υπάρχει πιθανότητα να έγινε κάτι επίτηδες. Θα μάθουμε το πώς ξεκίνησε», πρόσθεσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Η αξία είναι ανυπολόγιστη γιατί δεν μιλάμε για ντουβάρια, αλλά για ρούχα 15 ετών υψηλής ραπτικής. Δεν είναι υπολογίσιμη η αξία σε αυτή τη φάση. Είναι σαν να λέμε ότι είχε ένα θησαυροφυλάκιο το ατελιέ και κάηκε. Δεν ήταν ασφαλισμένα. Θα τα ξαναφτιάξουμε από την αρχή», κατέληξε ο Βασίλης Ζούλιας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.