ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πράγα: Η στιγμή που οι φοιτητές πηδούν από τα παράθυρα για να σωθούν από τα φονικά πυρά (βίντεο)

Έως και 200 μαθητές μεταφέρθηκαν γρήγορα σε ασφαλές μέρος στον δρόμο προς μια γκαλερί σύγχρονων τεχνών

Πράγα: Η στιγμή που οι φοιτητές πηδούν από τα παράθυρα για να σωθούν από τα φονικά πυρά (βίντεο)

Ένα νέο βίντεο από τη στιγμή της επίθεσης στο Πανεπιστήμιο του Καρόλου, στο κέντρο της Πράγας, κυκλοφόρησε στα social media.

Σε αυτό το βίντεο φαίνονται τρομοκρατημένοι φοιτητές κρεμάστηκαν στο περβάζι για να σωθούν όταν ο 24χρονος David Kozak. Οι φοιτητές στην προσπάθειά τους να γλιτώσουν από τον μακελάρη της Πράγας, αφού κρεμάστηκαν, πήδηξαν από το παράθυρο και μπήκαν στον κάτω όροφο.

https://twitter.com/musakayrak/status/1737886413650067676?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1737886413650067676%7Ctwgr%5E511b6d44f3c9a2102c338495cfbd35fc5f87ff20%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.protothema.gr%2Fworld%2Farticle%2F1448662%2Fmakeleio-stin-praga-neo-video-foitites-pidoun-apo-ta-parathura-gia-na-sothoun%2F

Επίσης, έως και 200 μαθητές μεταφέρθηκαν γρήγορα σε ασφαλές μέρος στον δρόμο προς μια γκαλερί σύγχρονων τεχνών, όπως μετέδωσε το BBC.

Οι φοιτητές της σχολής, όπως και οι φοιτητές σε όλη την Ευρώπη, επρόκειτο να ολοκληρώσουν το ακαδημαϊκό τους εξάμηνο αύριο ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σημειώνεται ότι περισσότεροι από 15 άνθρωποι σκοτώθηκαν από την επίθεση νωρίτερα στο Πανεπιστήμιο του Καρόλου, στο κέντρο της Πράγας, όπως ανακοίνωσε ο διοικητής της αστυνομίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.