Πρόεδρος των βενζινοπωλών Αττικής: «Με την βενζίνη κάποιοι ξεπλένουν χρήμα»

«Ξέρετε πόσες καταγγελίες έχουμε; - Για νοθεία»

Πρόεδρος των βενζινοπωλών Αττικής: «Με την βενζίνη κάποιοι ξεπλένουν χρήμα»

Η βενζίνη είναι το βασικότερο αγαθό μαζί με το ηλεκτρικό ρεύμα, το νερό και το φαγητό.

Είναι δηλαδή κάτι από το οποίο οι σύγχρονοι πολίτες δεν μπορούν να αποχωριστούν.

Δεν ξέρουμε πως θα είναι τα πράγματα το 2236 στα… λατομεία του Τιτάνα, αλλά ακόμα χρησιμοποιούμε βενζίνη για τις μεταφορές μας.

Σαν τέτοιο αγαθό πίσω από αυτό κρύβονται και άλλα πράγματα όπως το «ξέπλυμα χρήματος» για το οποίο έκανε λόγο η πρόεδρος των βενζινοπωλών Αττικής, Μαρία Ζάγκα αναφερόμενη στις πολύ υψηλές τιμές της βενζίνης οι οποίες ανεβαίνουν συνεχώς.

«Στα 2,19 τιμή, την είδα και εγώ χθες. Εγώ δεν θα πέρναγα από το πεζοδρόμιο. Μα τι λέτε τώρα; 2,21 αγοράζουμε και 2,19 πουλάμε; Κάτι δεν πάει καλά», είπε η κυρία Ζάγκα προσθέτοντας πως «κάτι περίεργο (συμβαίνει), δεν ξέρω».

Σύμφωνα με την ίδια, η οποία μίλησε στον ΣΚΑΪ, η βενζίνη αγοράζεται με πάνω από 2,21 και «σήμερα η καλύτερη τιμή είναι 2,35» και ρώτησε «ξέρετε πόσες καταγγελίες έχουμε; Για νοθεία (…)».

«Είναι κοινό μυστικό ότι η βενζίνη από κοινωνικό αγαθό έχει γίνει είδος πολυτελείας. Δεν είμαστε τώρα η τρίτη πιο ακριβή χώρα στην αμόλυβδη» είπε στη συνέχεια, ενώ μετά προχώρησε σε καταγγελίες.

«Επειδή είμαι στην αγορά, στην καθημερινότητα, ξέρω τη θέση του βενζινοπώλη. Δεν ξέρω και δεν θέλω με τίποτα να κατανοήσω τη θέση όλων αυτών που έχουν μπει στα πρατήρια και έχουν ένα πολύ μεγάλο ποσοστό πρατηρίων που ξεπλένουν χρήματα. Αυτοί οι τύποι θέλουν μόνο να ξεπλύνουν» είπε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως είπε μαφία υπάρχει και στα βενζινάδικα αναφερόμενη στα διάφορα «ατυχήματα» που συμβαίνουν κατά καιρούς σε βενζινάδικα: «Ο πρόεδρος, ο κ. Κιούσης της ομοσπονδίας, πριν 4-5 χρόνια έφαγε τη βόμβα και διαλύθηκε το μαγαζί του. Ο άλλος στη Θεσσαλονίκη, τον “θέρισαν”. Τώρα είναι η σειρά μου; Αυτά είναι προειδοποιήσεις να κλείσουμε το στόμα μας και να μην μιλάμε. Εγώ παρόλα αυτά μιλάω και λέω στην κυβέρνηση να μας καλέσει να μιλήσουμε, έχουμε πολλές προτάσεις».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.