ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Άγνωστο το μέλλον των νεοσύλλεκτων του Νοεμβρίου λόγω lockdown

Άγνωστο το μέλλον των νεοσύλλεκτων του Νοεμβρίου λόγω lockdown

H χθεσινή ανακοίνωση του lockdown από τον πρωθυπουργό έφερε αναστάτωση και άγνοια σε όλους τους νεοσύλλεκτους της ΕΣΣΟ του Νοεμβρίου, καθώς δεν γνωρίζουν τον τρόπο που θα παρουσιαστούν, αφού έχει τεθεί σε ισχύ περιορισμός των μετακινήσεων.

Συγκεκριμένα οι οπλίτες θητείες της Γ’ ΕΣΣΟ στον Στρατό Ξηράς καλούνται να παρουσιαστούν στις 9, 13 και 16 Νοεμβρίου. Της ΣΤ’ ΕΣΣΟ στην Πολεμική Αεροπορία στις 9, 16 και 17 Νοεμβρίου και στο Πολεμικό Ναυτικό οι στρατεύσιμοι της Δ’ ΕΣΣΟ καλούνται να παρουσιαστούν στις 9, 11 και 13 Νοεμβρίου.

Όπως εύλογα καταλαβαίνει κανείς το γεγονός ότι από αύριο Σάββατο (7/11) η χώρα μπαίνει σε lockdown και απαγορεύεται η μετακίνηση από νομό σε νομό, τίθεται ζήτημα στο πώς θα μεταβούν οι νεοσύλλεκτοι στα στρατόπεδα.

Σε πρόβλεψη που έγινε κατά την εξειδίκευση των μέτρων του lockdown το μόνο που αναφέρθηκε ήταν ότι οι γονείς μπορούν να μεταφέρουν τους νεοσύλλεκτους στα στρατόπεδα, χωρίς όμως να διευκρινίζεται πώς θα βγουν εκτός νομού ή ακόμα και να συμβεί κάτι τέτοιο, πώς θα επιστρέψει ο γονέας πίσω στον τόπο κατοικίας του.

Ακόμα αρκετοί από τους νεοσύλλεκτους ανησυχούν και για το τι θα συμβεί και με το ζήτημα του κορωνοϊού καθώς η ΕΣΣΟ του Νοεμβρίου είναι από τις πιο πολυπληθείς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εντός της ημέρας πιθανότατα αναμένεται να υπάρξει ενημέρωση από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας για το τι πρόκειται να γίνει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.