ΥΕΘΑ: Με νέα δελτία ταυτότητας το μόνιμο προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων

ΥΕΘΑ: Με νέα δελτία ταυτότητας το μόνιμο προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων

Τις απαραίτητες ενέργειες έχει πραγματοποιήσει το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας για την υλοποίηση έκδοσης νέων δελτίων ταυτότητας για το μόνιμο στρατιωτικό προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων.

Αυτό τόνισε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος, απαντώντας σε ερώτηση που κατέθεσαν οι βουλευτές Βασίλης Κεγκέρογλου, Γιώργος Φραγγίδης και Γιώργος Καμίνης με θέμα «Δελτία ταυτότητας στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων ως Ταξιδιωτικά έγγραφα».

Για την περαίωση της διαδικασίας, αλλά και για την περιέλευση των απαραίτητων στοιχείων από την Ελληνική Αστυνομία, «απαιτείται η ολοκλήρωση από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη του τρέχοντος διαγωνισμού, για την προμήθεια νέου Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος Εντύπων Ασφαλείας» υπογράμμισε ο Ν. Παναγιωτόπουλος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 321 του ν.4781/2021 (Α’31), το κόστος έκδοσης των διπλωματικών και υπηρεσιακών διαβατηρίων βαρύνει τον φορέα, ο οποίος ζητεί την έκδοσή τους ή τον φορέα στον οποίο υπηρετεί ο αιτούμενος την έκδοση» καταλήγει ο υπουργός.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.