Όσο ζω... ΜαΖώ!

Στην ΔΕΘ με περίπτερο η ΕΛΒΟ, παρουσιάζοντας μια «καναδέζα» για το… σύγχρονο πεδίο μάχης

Οι μετατροπές στο γνωστό GD-290

Στην ΔΕΘ με περίπτερο η ΕΛΒΟ, παρουσιάζοντας μια «καναδέζα» για το… σύγχρονο πεδίο μάχης

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

Η ΕΛΒΟ (Ελληνική Βιομηχανία Οχημάτων) συμμετέχει στην 90ή Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ) και ήθελε να δείξει τι μπορεί να κάνει αλλά μάλλον έδειξε τι δεν έκανε.

Έστησε περίπτερο πήρε και ένα GD-290 από τον ΕΣ (οι γνωστές «καναδέζες») στο οποίο τοποθέτησε ένα δίχτυ anti-drone, ένα κάλυμμα παραλλαγής anti-ir και μια σειρά καμερών περιμετρικά και θεώρησε ότι έχει δημιουργήσει ένα… προιόν!

Δεν ξέρουμε τί εξαγωγές προσβλέπει ή αν ο στόχος είναι μόνο ο ΕΣ.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.