ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Το Ιράν παρουσίασε νέο βαλλιστικό πύραυλο και νέο πύραυλο cruise (βίντεο)

Το Ιράν παρουσίασε νέο βαλλιστικό πύραυλο και νέο πύραυλο cruise (βίντεο)

Το Ιράν περιέλαβε στο οπλοστάσιό του έναν βαλλιστικό πύραυλο επιφανείας-επιφανείας με βεληνεκές 1.400 χλμ. και έναν νέο πύραυλο cruise, δήλωσε σήμερα σε τηλεοπτική ομιλία του ο Ιρανός υπουργός Άμυνας Αμίρ Χαταμί, αγνοώντας αιτήματα των ΗΠΑ να σταματήσει η Τεχεράνη το πυραυλικό πρόγραμμά της.

«Ο πύραυλος επιφανείας-επιφανείας με την ονομασία μάρτυρας Κασέμ Σουλεϊμανί έχει βεληνεκές 1.400 χιλιόμετρα και ο πύραυλος cruise, που ονομάσθηκε μάρτυρας Αμπού Μάχντι, έχει βεληνεκές άνω των 1.000 χιλιομέτρων», δήλωσε ο Χαταμί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.