ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Reuters: Οι δυτικοί θέλουν να πάρουν μεγαλύτερο κομμάτι των εξοπλιστικών στην Ινδία

Με όπλο την μεταφορά τεχνογνωσίας

Reuters: Οι δυτικοί θέλουν να πάρουν μεγαλύτερο κομμάτι των εξοπλιστικών στην Ινδία

Ο λόγος για την Ινδία, η οποία αναζητά εναλλακτικούς προμηθευτές στρατιωτικού εξοπλισμού και πυρομαχικών, συμπεριλαμβανομένων εγχώριων εταιρειών και χωρών της Ανατολικής Ευρώπης, καθώς η Μόσχα διεξάγει πόλεμο με την Ουκρανία και αντιμετωπίζει κυρώσεις, αναφέρει το Reuters.

Το Νέο Δελχί συζητάει εδώ και καιρό τη διαφοροποίηση των προμηθευτών του στις τεράστιες ένοπλες δυνάμεις της, αλλά ακόμη και την παραγωγή υψηλότερου ποσοστού του εξοπλισμού της στο εσωτερικό, στόχοι που έχουν αποκτήσει νέο επείγοντα χαρακτήρα μετά τη ρωσική εισβολή, δήλωσαν στο πρακτορείο δύο κυβερνητικοί αξιωματούχοι και μια αμυντική πηγή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δυτικοί εταίροι από πλευράς τους, ενδιαφέρονται να πάρουν μεγαλύτερο κομμάτι «της πίτας» των ινδικών εξοπλισμών, αντικαθιστώντας τα ρωσικά όπλα.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.