ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Ρίο ντε Τζανέιρο: Εξερράγη αυτοκίνητο την ώρα που ο οδηγός έβαζε αέριο σε πρατήριο καυσίμων (βίντεο)

Από το ωστικό κύμα της έκρηξης ο άνδρας τινάχθηκε στον αέρα για να προσγειωθεί στη συνέχεια στο έδαφος

Ρίο ντε Τζανέιρο: Εξερράγη αυτοκίνητο την ώρα που ο οδηγός έβαζε αέριο σε πρατήριο καυσίμων (βίντεο)

Στο νοσοκομείο βαριά τραυματισμένος κατέληξε ένας άνδρας στη Βραζιλία και η γυναίκα του, όταν το αυτοκίνητό τους εξερράγη σε πρατήριο καυσίμων, την ώρα που έβαζαν αέριο.

Κάμερα ασφαλείας του βενζινάδικου στο Ρίο ντε Τζανέιρο κατέγραψε χθες Τρίτη το πρωί τη στιγμή που ο 67χρονος Μάριο Μαγκαλάες άνοιξε το καπό του αυτοκινήτου του, προτού το όχημα τιναχθεί ξαφνικά στον αέρα.

Από το ωστικό κύμα της έκρηξης ο άνδρας τινάχθηκε στον αέρα για να προσγειωθεί στη συνέχεια στο έδαφος.

Η σύζυγός του, Αντρέια, στεκόταν δίπλα στην πόρτα του συνοδηγού αλλά κατάφερε να αποφύγει τα χειρότερα καθώς διακρίνεται να απομακρύνεται τρέχοντας από το αυτοκίνητο, την ώρα που η οροφή του πρατηρίου καταρρέει.

Ένας εργαζόμενος στο βενζινάδικο έτρεξε να βοηθήσει τον άνδρα της και κάλεσε σε βοήθεια. Το θύμα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, όπου υπεβλήθη σε εγχείρηση και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

«Γέμιζα το ντεπόζιτό μου κι εκείνος ήταν στην άλλη πλευρά. Τότε πήγε να ανοίξει το καπό και μόλις το έκανε σημειώθηκε η έκρηξη. Όλα έπεσαν πάνω του. Στην αρχή τρέξαμε να σωθούμε, αλλά μετά επιστρέψαμε για να βοηθήσουμε», δήλωσε ένας οδηγός ταξί σε τοπικό ΜΜΕ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εργαζόμενος στο πρατήριο καυσίμων είπε ότι η φιάλη αερίου του αυτοκινήτου του 67χρονου ήταν σκουριασμένη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.