ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ρώσος βουλευτής: «Μετά την Ουκρανία σειρά για αποναζιστικοποίηση παίρνει η Πολωνία»

Μετά τις δηλώσεις Πολωνών αξιωματούχων ότι η Ρωσία είναι «καρκίνωμα»

Ρώσος βουλευτής: «Μετά την Ουκρανία σειρά για αποναζιστικοποίηση παίρνει η Πολωνία»

Ο Ρώσος βουλευτής Όλεγκ Μορόζοφ προειδοποίησε ότι τα πρόσφατα σχόλια των ηγετών της Πολωνίας ενθαρρύνουν τη Μόσχα «να την βάλει στην πρώτη θέση στην ουρά για αποναζιστικοποίηση μετά την Ουκρανία».

Ο βουλευτής της Ρωσικής Κρατικής Δούμας Όλεγκ Μορόζοφ, έκανε την δήλωση αυτή στο Telegram, σύμφωνα με τα ρωσικά κρατικά μέσα ενημέρωσης.

«Με τις δηλώσεις της για τη Ρωσία ως «καρκινικό όγκο» και για την «αποζημίωση» που πρέπει να πληρώσουμε στην Ουκρανία, η Πολωνία μας ενθαρρύνει να την βάλουμε στην πρώτη θέση στην ουρά για αποναζιστικοποίηση μετά την Ουκρανία», έγραψε ο Μορόζοφ.

Την Τρίτη, ο Πολωνός πρωθυπουργός Ματέους Μοραβιέτσκι έγραψε μια στήλη για την βρετανική Telegraph επικρίνοντας τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν.

«Η ιδεολογία «Russkiy Mir» του Πούτιν είναι το αντίστοιχο του κομμουνισμού και του ναζισμού του 20ου αιώνα.

Είναι μια ιδεολογία μέσω της οποίας η Ρωσία δικαιολογεί τα επινοημένα δικαιώματα και τα προνόμια για τη χώρα της», είπε ο Μοραβιέτσκι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Στο όνομα αυτής της ιδεολογίας η Μαριούπολη και δεκάδες ουκρανικές πόλεις ισοπεδώθηκαν καθώς έστειλε Ρώσους στρατιώτες στον πόλεμο, τους έπεισε για την ανωτερότητά τους και τους ενθάρρυνε να διαπράξουν απάνθρωπα εγκλήματα πολέμου – δολοφονίες, βιασμούς και βασανιστήρια αθώων πολιτών».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.