ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Σαλαμίνα: Νέο επεισόδιο με τον άνδρα που έχει γίνει ο «φόβος και ο τρόμος» των κατοίκων – Απείλησε να κρεμάσει γυναίκα

«Χθες με απειλούσε πως θα με σκοτώσει. Κυκλοφορεί με ένα λοστό, έχει κρεμάσει μία κρεμάλα έξω από το σπίτι του»

Σαλαμίνα: Νέο επεισόδιο με τον άνδρα που έχει γίνει ο «φόβος και ο τρόμος» των κατοίκων – Απείλησε να κρεμάσει γυναίκα

Αναστατωμένη είναι η κοινωνία της Σαλαμίνας από ένα κάτοικο της περιοχής που απειλεί τους ανθρώπους που μένουν δίπλα του πως θα τους σκοτώσει, ενώ έχει ήδη επιτεθεί σε ένα ζευγάρι και μάλιστα μέσα στο σπίτι τους.

Σύμφωνα με τους γείτονες αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και έχει επιτεθεί ουκ ολίγες φορές ενώ τους έχει απειλήσει με όπλο, ενώ οι κάτοικοι της γειτονιάς φοβούνται να βγουν έξω από τα σπίτια τους. Τον τελευταίο καιρό, έστησε μία θηλιά έξω από το σπίτι του και φωνάζει «όλοι από εδώ θα περάσετε, θα σας κρεμάσω όλους».

Μάλιστα οι κάτοικοι της γειτονιάς μαζεύτηκαν, πήγαν στην αστυνομία και έκαναν αίτηση ώστε να τον δει κάποιος ειδικός.

Στην «Κοινωνία Ώρα Mega» μίλησε η κ. Κατερίνα κάτοικος της περιοχής και ο δήμαρχος Σαλαμίνας κ. Γιώργος Παναγόπουλος.

«Το βιώνουμε με πολύ φόβο και χωρίς καμία βοήθεια. Ο δήμαρχος ενημερώθηκε χθες. Εγώ τον γνώριζα τον άνθρωπο αυτόν και τώρα δεν με αναγνωρίζει. Χθες με απειλούσε πως θα με σκοτώσει. Κυκλοφορεί με ένα λοστό, έχει κρεμάσει μία κρεμάλα έξω από το σπίτι του. Μας θωρεί εχθρούς και φοβόμαστε να κυκλοφορήσουμε», είπε η κάτοικος.

Ο δήμαρχος με τη σειρά του είπε πως στις υπηρεσίες του Δήμου δεν είχε γίνει κάποια παλαιότερη καταγγελία για τον συγκεκριμένο άνθρωπο.

«Χθες ενημερώθηκα για την υπόθεση. Τον Αύγουστο ο συγκεκριμένος άνθρωπος είχε συλληφθεί. Στις 30 του μήνα έγινε πάλι ένα σκηνικό, σχηματίστηκε η δικογραφία αλλά δεν βρέθηκε», είπε αρχικά.

Το περιστατικό, όπως είπε η γειτόνισσα, ήταν πως ο άνθρωπος αυτός μπήκε σε ένα σπίτι με λοστό και απείλησε μία άλλη γειτόνισσά του. Όπως είπε, η αστυνομία ήρθε αλλά δεν έγινε τίποτα καθώς δεν τον βρήκε.

«Χθες έλαβαν εισαγγελική παραγγελία για να διαταχθεί η ακούσια νοσηλεία του και βρισκόμαστε στο στάδιο να δοθούν καταθέσεις. Εμείς σαν Δήμος εάν δεν έχουμε κάποια ενημέρωση δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι και αυτή τη στιγμή δεν έχουμε κάτι στα χέρια μας», είπε ο δήμαρχος.

Στην ίδια εκπομπή έγινε καταγγελία από ένα ζευγάρι καθώς ο συγκεκριμένος κάτοικος τους απείλησε με όπλο αλλά τους χτύπησε και με σιδηρολοστό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.