ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τρόμος για ολόκληρη γειτονιά στη Σαλαμίνα: «Φοβόμαστε να βγούμε από το σπίτι – Μας απειλεί με όπλο» (βίντεο)

«Κυκλοφορεί με όπλο, γιατί την Κυριακή που έγινε η πάλη μεταξύ μας έπεσε σφαίρα»

Τρόμος για ολόκληρη γειτονιά στη Σαλαμίνα: «Φοβόμαστε να βγούμε από το σπίτι – Μας απειλεί με όπλο» (βίντεο)

Στο «φως» της δημοσιότητας, ήρθε μια καταγγελία από κάτοικο της Σαλαμίνας, σύμφωνα με την οποία, μία ολόκληρη γειτονιά στο νησί είναι ανάστατη εξαιτίας ενός άνδρα που μένει στην περιοχή και έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλά περιστατικά που κάνουν τους κατοίκους να φοβούνται.

Όπως κατήγγειλε σε τηλεοπτικό σταθμό ο κ. Γιάννης, όλη η γειτονιά είναι αναστατωμένη από τη συμπεριφορά του γείτονά τους, ο οποίος – σύμφωνα με εκείνον – έχει ψυχολογικά προβλήματα.

Ο άνδρας τους έχει επιτεθεί αρκετές φορές και τους έχει απειλήσει με όπλο ενώ οι κάτοικοι της γειτονιάς φοβούνται να βγουν έξω από τα σπίτια τους.

«Ο συγκεκριμένος άνθρωπος έχει ψυχικά προβλήματα, τα οποία τον τελευταίο καιρό έχουν επιδεινωθεί πάρα πολύ, με αποτέλεσμα όταν βγαίνουμε από το σπίτι να ζούμε με το άγχος», υποστήριξε ο κ. Γιάννης.

Συγκεκριμένα, τον Αύγουστο του 2022 ο άνδρας απείλησε τη σύζυγο του κ. Γιάννη με όπλο και μετά από έφοδο της Αστυνομίας στο σπίτι του εντοπίστηκαν ξίφη, τόξο, ακόμα και βαλλίστρα.

Ο άνδρας οδηγήθηκε ενώπιον της δικαιοσύνης, ωστόσο στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος.

Όπως κατήγγειλε ο κ. Γιάννης, η κατάσταση ολοένα και χειροτερεύει, καθώς την Κυριακή καθώς πήγαινε τον σκύλο του βόλτα είδε τον γείτονά του να μπαίνει στο σπίτι με σιδηρολοστό. Όταν προσπάθησε να τον απομακρύνει, ο άνδρας του επιτέθηκε και τον χτύπησε στα χέρια, αλλά χτύπησε και τη σύζυγό του στο πρόσωπο με μία πέτρα.

«Κυκλοφορεί με όπλο, γιατί την Κυριακή που έγινε η πάλη μεταξύ μας έπεσε σφαίρα. Όταν μπήκε ο αστυνομικός μέσα, την μάζεψε, την πήγε στο αστυνομικό τμήμα Σαλαμίνας και πρόκειται για 9αρι όπλο», δήλωσε.

Το ζευγάρι εξετάστηκε από ιατροδικαστή και υπέβαλε μήνυση σε βάρος του γείτονά του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.