ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μέλος του πληρώματος του υποβρύχιου «ΠΙΠΙΝΟΣ» ασθένησε σε άσκηση στη Σικελία – Παρελήφθη από ελικόπτερο εν πλω

Παραμένει σε ναυτικό νοσοκομείο την Κατάνια

Μέλος του πληρώματος του υποβρύχιου «ΠΙΠΙΝΟΣ» ασθένησε σε άσκηση στη Σικελία – Παρελήφθη από ελικόπτερο εν πλω

Την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2023 και κατά την διάρκεια της Συμμαχικής Άσκησης «DYNAMIC MANTA 23» που λαμβάνει χώρα στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή ανατολικά της Σικελίας, μέλος του Πληρώματος του Υποβρύχιου ΠΙΠΙΝΟΣ που συμμετέχει σε αυτήν αισθάνθηκε αδιαθεσία.

Ο γιατρός του υποβρυχίου εξέτασε τον άνδρα και κρίθηκε σκόπιμη η μεταφορά του σε Μονάδα Ιατρικής Φροντίδας, οπότε και παρελήφθη άμεσα από ιταλικό ελικόπτερο ΑΒ-212 με χρήση ανυψωτήρα, διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο SAN MARCO στην Κατάνια Ιταλίας, εξετάστηκε, έλαβε κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή και εξιτήριο την ίδια ημέρα.

Το στέλεχος του Υποβρυχίου παραμένει στην Κατάνια, συνοδεία επιτελή της Διοίκησης Υποβρυχίων (ΔΥ) του Πολεμικού Ναυτικού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το ΓΕΕΘΑ προβαίνει σε ενέργειες για τον άμεσο επαναπατρισμό του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.