ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Στρατηγικό χτύπημα των Ουκρανών: Βομβάρδισαν με drone βάσεις πυρηνικών αεροσκαφών της Ρωσίας

Χτυπήθηκαν οι βάσεις «Ένγκελς» και «Ριάζαν» όπου εδρεύουν τα στρατηγικά βομβαρδιστικά Tu-95

Στρατηγικό χτύπημα των Ουκρανών: Βομβάρδισαν με drone βάσεις πυρηνικών αεροσκαφών της Ρωσίας

Πληροφορίες αναφέρουν πως έκρηξη σημειώθηκε στην αεροπορική βάση «Ένγκελς» στη Ρωσία, εκεί που σταθμεύουν στρατηγικά βομβαρδιστικά Tu-95 και πως από αυτή την έκρηξη υπέστησαν ζημιές δύο βομβαρδιστικά Tu-95.

Ρωσικές αλλά και Ουκρανικές πηγές κάνουν λόγο για πλήγμα με τηλεκατευθυνόμενο μη επανδρωμένο αεροσκάφος (UAV) το οποίο διήνυσε μία απόσταση 1.000 χλμ εντός ρωσικού εδάφους!

https://twitter.com/walter_report/status/1599686634219315200

https://twitter.com/markito0171/status/1599655782617751552

Αναφορές υπάρχουν και για δεύτερο πλήγμα σε αεροπορική βάση κοντά στην πόλη Ριάζαν, νοτιοανατολικά της Μόσχας, στην οποία τουλάχιστον τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι έξι τραυματίστηκαν όταν εξερράγη δεξαμενή καυσίμων όπως μεταδίδει το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων RIA.

Όπως αναφέρει το πρακτορείο Reuters, οι πληροφορίες αυτές είναι αδύνατο να επαληθευτούν με ανεξάρτητο τρόπο, ωστόσο τα πρώτα video από τη Ρωσία άρχισαν να κάνουν την εμφάνισή τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.