ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Γαμπρός 50χρονου που γρονθοκόπησε και σκότωσε ο 27χρονος διανομέας φαγητού: «Για μια παρατήρηση δεν ζει»

Ένα 10χρονο παιδί αφήνει ορφανό ο 50χρονος

Γαμπρός 50χρονου που γρονθοκόπησε και σκότωσε ο 27χρονος διανομέας φαγητού: «Για μια παρατήρηση δεν ζει»

Ένα 10χρονο παιδί αφήνει ορφανό ο 50χρονος ο οποίος γρονθοκοπήθηκε από έναν 27χρονο διανομέα την Δευτέρα στην Θεσσαλονίκη και άφησε την τελευταία του πνοή μια μέρα αργότερα.

Ο γαμπρός του θύματος περιέγραψε συγκλονισμένος το άγριο περιστατικό.

«Ο γαμπρός μου πήγε μια καθιερωμένη βόλτα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Στον πεζόδρομο της Αγίας Σοφίας συνάντησε ένα διερχόμενο μηχανάκι από επιχείρηση – ντελίβερι. Του έκανε μια παρατήρηση να μη τρέχει, γιατί στον πεζόδρομο κυκλοφορούν άνθρωποι, παιδάκια, ηλικιωμένοι και είναι πολύ εύκολο να προκληθεί κάποιο ατύχημα.

Στην παρατήρηση του γαμπρού μου αντέδρασε με άσχημο τρόπο. Προφανώς του απάντησε και ο γαμπρός μου και σηκώθηκε να φύγει και τότε του κατάφερε χτύπημα πισώπλατο, στο πίσω μέρος του κεφαλιού», ανέφερε.

Το χτύπημα «είχε σαν αποτέλεσμα να πέσει λιπόθυμος, να τον παραλάβει ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και όταν έφτασε στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ να είναι εγκεφαλικά νεκρός, ενώ μετά από λίγες ώρες εξέπνευσε».

Το σοκ για την οικογένεια είναι τεράστιο γιατί ο 50χρονος έχασε την ζωή του από το χτύπημα καθώς, όπως υποστηρίζει ο γαμπρός του, δεν είχε προβλήματα υγείας.

«Ήταν πολύ ισχυρό το χτύπημα που δέχθηκε από τον διανομέα. Τον χτύπησε μία ή δύο γροθιές και μετά αποχώρησε από το σημείο», τόνισε.

Και συνέχισε: «Σε όλους τους πεζόδρομους τα μηχανάκια τρέχουν σαν τρελά και θεωρούν ότι έχουν το δικαίωμα να το κάνουν και δεν επιτρέπουν σε κάποιον να τους κάνει μια παρατήρηση, η οποία είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο ενός ανθρώπου. Είναι σοκαριστικό ότι για μια παρατήρηση ο άνθρωπος δεν ζει».

Η γυναίκα του 50χρονου έψαξε στα νοσοκομεία αφού τον αναζητούσε για ώρες και σοκαρισμένη έμαθε ότι ήταν διασωληνωμένος στο ΑΧΕΠΑ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Μέχρι τότε δεν είχαμε καμιά ενημέρωση. Δεν υπήρχε κόσμος εκείνη την ώρα στο σημείο και απλά τον βρήκαν αναίσθητο κάτω», σημείωσε ο γαμπρός του θύματος.Ο νεαρός διανομέας συνελήφθη και σήμερα πέρασε την πόρτα του εισαγγελέα ο οποίος του άσκησε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για θανατηφόρα βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη και παραπέμφθηκε να απολογηθεί σε ανακριτή, από όπου ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.