Συμπλοκή στη Νέα Ιωνία: «Σκληροί» Αλβανοί κακοποιοί οι δράστες – Θέμα χρόνου η σύλληψή τους

Το θύμα της αιματηρής επίθεσης αποτελεί «παράπλευρη» απώλεια και δεν αποτελούσε στόχο της ομάδας των Αλβανών

Συμπλοκή στη Νέα Ιωνία: «Σκληροί» Αλβανοί κακοποιοί οι δράστες – Θέμα χρόνου η σύλληψή τους

Μέλη «σκληρής» συμμορίας που εμπλέκεται σε διακίνηση ναρκωτικών στο κέντρο της Αθήνας και έχει σχέσεις με την αλβανική μαφία, φέρεται να είναι οι επτά Αλβανοί που εισέβαλαν μέσα στη καφετέρια της Νέας Ιωνίας και άνοιξαν πυρ, με αποτέλεσμα ένας άνδρας να βρει τραγικό θάνατο.

Οι Αστυνομικοί που ερευνούν την επίθεση, φέρεται να είναι πολύ κοντά στα ίχνη των δραστών, καθώς εγκαταλείποντας πανικόβλητοι το μαγαζί, άφησαν ένα από τα πολυτελή οχήματα έξω από την καφετέρια.

Αυτό το στοιχείο, σε συνδυασμό με τις κάμερες ασφαλείας που έχουν καταγράψει τα χαρακτηριστικά τους, κάνει τις Αρχές να εκτιμούν ότι η σύλληψή τους είναι θέμα χρόνου.

Προς το παρόν, οι 7 Αλβανοί δεν έχουν ταυτοποιηθεί, ενώ μυστήριο αποτελεί και η ταυτότητα του θύματος, καθώς δεν έφερε πάνω του ταυτότητα ή κάποιο άλλο επίσημο έγγραφο.

Πήγε να δει ποδόσφαιρο και τον σκότωσαν

Σοκ προκαλεί το γεγονός πως το θύμα της αιματηρής επίθεσης αποτελεί «παράπλευρη» απώλεια και δεν αποτελούσε στόχο της ομάδας των Αλβανών.

Ο άτυχος άνδρας, τα στοιχεία του οποίου αναζητούνται, τραυματίστηκε βαρύτατα από σφαίρα στην κλείδα και παρά τις προσπάθειες των γιατρών του ΚΑΤ, να τον κρατήσουν ζωντανό δεν τα κατάφεραν.

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, ο άνδρας που πυροβολήθηκε ήταν ζωντανός πριν μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Μάλιστα, όπως ανέφερε ο κάτοικος της περιοχής, ενώ βρισκόταν ξαπλωμένος στο πάτωμα της καφετέριας, μία κοπέλα τον ρώτησε αν χρειάζεται βοήθεια, με τον άνδρα να απαντά ότι είναι καλά.

Το θύμα κατέληξε καθώς έχασε μεγάλη ποσότητα αίματος από τον τραυματισμό του.

Αναφορικά με τους δράστες, ο αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε πως άκουσε το σπινιάρισμα ενός πολυτελούς αυτοκίνητου, το οποίο έφυγε μετά το αιματηρό περιστατικό.

Το χρονικό

Το σοκαριστικό περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Τρίτης σε καφετέρια με ναργιλέδες στην οδό Κασταμονής, στη Νέα Ιωνία.

Κάποια στιγμή μπήκαν στο μαγαζί εφτά Αλβανοί.

Αρχικά τρεις και στη συνέχεια τέσσερις. Μέσα σε ελάχιστα λεπτά, όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές ενημέρωσης, ξεκίνησε άγριος καυγάς μεταξύ τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τότε, ένας από την παρέα των επτά, έβγαλε πιστόλι και πυροβόλησε εννιά φορές με μία από τις σφαίρες να καταλήγει στην ωμοπλάτη του θαμώνα που καθόταν σε παρακείμενο τραπέζι και δεν είχε σχέση μαζί τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.