ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Στην «γωνία» περίμενε ο Ν.Δένδιας τον Ε.Μακρόν και του «όρμησε» για μία φωτογραφία!

Στο περιθώριο της Συνόδου για τη Γαλλοφωνία στην Τυνησία

Στην «γωνία» περίμενε ο Ν.Δένδιας τον Ε.Μακρόν και του «όρμησε» για μία φωτογραφία!

Σύντομη ή με βάση την φωτογραφία συνάντηση «ανάγκης» με τον πρόεδρο της Γαλλίας Εμμανουέλ Μακρόν είχε το Σάββατο (19/11) ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας στο περιθώριο της 18ης Συνόδου Κορυφής του Διεθνούς Οργανισμού Γαλλοφωνίας στη Τζέρμπα, στην Τυνησία.

Και αυτό για δεν μπορούσε κάποιος να μην παρατηρήσει την ανάγκη του Ν.Δένδια για την ανάρτηση με μια θαμπή εικόνα της χειραψίας με τον Γάλλο πρόεδρο κάτι σαν να του την είχε “στημένη” την επαύριον του λιβυκού επεισοδίου.

«Παρίσταμαι στη Σύνοδο Κορυφής του Διεθνούς Οργανισμού Γαλλοφωνίας εκπροσωπώντας τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη», ανέφερε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας σε δήλωσή του σε δημοσιογράφους κατά την προσέλευσή του στη Σύνοδο.

Όπως εξήγησε «καταρχάς, η Ελλάδα είναι εδώ λόγω των στενών συμμαχικών σχέσεών της με τη Γαλλία. Αλλά η ελληνική συμμετοχή στον Οργανισμό έχει μια ευρύτερη προοπτική.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την προοπτική της πολυεπίπεδης διπλωματίας, της δημιουργίας πολλαπλών κατανοήσεων, σε έναν Οργανισμό με ευρεία συμμετοχή 88 χωρών που επιτρέπει να διευρύνουμε τις κατανοήσεις μας για το Διεθνές Δίκαιο, για τα θέματα του Διεθνούς Δικαίου της Θάλασσας, αλλά επίσης για τα ζητήματα κουλτούρας και πολιτισμού».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.