ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Συνελήφθη 60χρονος στη Γλυφάδα – Σε βάρος του εκκρεμούσαν πέντε καταδικαστικές αποφάσεις

Είχε καταδικαστεί σε 14 χρόνια κάθειρξη για χρέη στο Δημόσιο και εικονικά τιμολόγια

Συνελήφθη 60χρονος στη Γλυφάδα – Σε βάρος του εκκρεμούσαν πέντε καταδικαστικές αποφάσεις

Αστυνομικοί του Τμήματος Αναζητήσεων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, συνέλαβαν την Τρίτη 3 Ιανουαρίου στη Γλυφάδα, έναν 60χρονο σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν πέντε καταδικαστικές αποφάσεις, με συνολική ποινή κάθειρξης δεκατεσσάρων ετών και τριών μηνών.

Οι καταδικαστικές αποφάσεις αφορούσαν τα αδικήματα της μη καταβολής χρεών προς το Δημόσιο κατ’ εξακολούθηση, έκδοσης εικονικών και πλαστών φορολογικών στοιχείων και αποδοχή εικονικών φορολογικών στοιχείων.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο φυγόποινος διατηρούσε εταιρεία η οποία τροφοδοτούσε με πρώτες ύλες και αναλώσιμα είδη, ξενοδοχειακές επιχειρήσεις και καταστήματα εστίασης, χωρίς να καταβάλει τους προβλεπόμενους φόρους στο Δημόσιο.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.