ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Συνελήφθη άνδρας στην Κρήτη – Βρέθηκαν παράνομα όπλα στο σπίτι του στο Ηράκλειο

Βρέθηκαν ένα πολεμικό υποπολυβόλο, ένα κυνηγετικό όπλο χωρίς άδεια κατοχής, γεμιστήρας και φυσίγγια

Συνελήφθη άνδρας στην Κρήτη – Βρέθηκαν παράνομα όπλα στο σπίτι του στο Ηράκλειο

Στο επίκεντρο έρευνας για υπόθεση παράνομης οπλοκατοχής βρέθηκε ένας Έλληνας αγρότης, στο σπίτι και την αγροικία του οποίου σε περιοχή του Δήμου Μινώα Πεδιάδος έκαναν αιφνιδιαστικές εφόδους οι αστυνομικοί του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου.

Κατά την διάρκεια των ερευνών που έκαναν το πρωί της Τετάρτης οι άνδρες της Αστυνομίας, βρέθηκαν ένα πολεμικό υποπολυβόλο το οποίο παραδόθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια για να γίνει βαλλιστική εξέταση, ενώ κατασχέθηκαν ακόμη ένα κυνηγετικό όπλο χωρίς άδεια κατοχής, ένας γεμιστήρας, 25 φυσίγγια και ένας χρησιμοποιημένος κάλυκας.

Ο κάτοχός τους συνελήφθη και προσήχθη στο αστυνομικό τμήμα Μινώα Πεδιάδος που διενεργεί προανάκριση και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία με την κατηγορία των παραβάσεων της νομοθεσίας περί όπλων, με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.