ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτό το 9,9% του Βελόπουλου ΄διαβάζεται και ανάποδα: 6,6%. Και αν...

Συνελήφθη ένας εκ των βιαστών της 12χρονης στον Κολωνό – Πόσοι ακόμα κυκλοφορούν ελεύθεροι…

Ταυτοποιήθηκαν δύο ακόμη άνδρες που είχαν συνομιλίες από την διαδικτυακή εφαρμογή

Συνελήφθη ένας εκ των βιαστών της 12χρονης στον Κολωνό – Πόσοι ακόμα κυκλοφορούν ελεύθεροι…

Συνελήφθη ένας από τους βιαστές του 12χρονου κοριτσιού στα Σεπόλια με πολλές δεκάδες από αυτούς να κυκλοφορούν ακόμα ελεύιθεροι.

Το κύκλωμα παιδεραστών και μαστροπείας που είχε δημιουργήσει ο κομματάρχης της ΝΔ, Ηλίας Μίχος, είναι τεράστιο.

Πρόκειται για τον 33χρονο Αναστάσιο Λ. ο οποίος ταυτοποιήθηκε και όπως προέκυψε από την έρευνα συνομιλούσε με το κοριτσάκι μέσω διαδικτυακής εφαρμογής και στη συνέχεια συναντήθηκε τουλάχιστον δύο φορές μαζί της στην περιοχή των Σεπολίων όπου και την βίασε.

Ο άνδρας συνελήφθη χθες το βράδυ μετά από ένταλμα σύλληψης και σήμερα θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Την ίδια ώρα ταυτοποιήθηκαν άλλα δυο άτομα από τα 213 που συνομιλούσαν στην διαδικτυακή εφαρμογή με τη 12χρονη.

Τα δύο πρόσωπα μετέβησαν αυτοβούλως στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της ασφάλειας και ανέφεραν ότι τους καλοκαιρινούς μήνες συνομιλούσαν μέσω διαδικτυακής εφαρμογής με άτομο που πιθανότατα μοιάζει με το κοριτσάκι. Αφού κατασχέθηκαν τα κινητά τους τηλέφωνα και εξετάστηκαν ενόρκως στη συνέχεια αποχώρησαν.

Όπως εξακριβώθηκε από την έρευνα τα στοιχεία των δυο Ελλήνων πράγματι αντιστοιχούν σε επαφές με τις οποίες συνομιλούσε το κοριτσάκι.

Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με πληροφορίες, από τις ψηφιακές συσκευές του παιδοβιαστή και μαστροπού κομματάρχη της ΝΔ Η.Μίχου αλλά και του 12χρονου παιδιού, έχουν βρεθεί συγκεκριμένες επαφές, μηνύματα και φωτογραφίες που έχουν τεθεί υπόψιν της Ασφάλειας.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας για τη σύλληψη του 33χρονου

«Στο πλαίσιο διερευνώμενης υπόθεσης μαστροπείας στον Κολωνό, από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, συνελήφθη δυνάμει εντάλματος, βραδινές ώρες της 14-10-2022, από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, 33χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για γενετήσια πράξη με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι αμοιβής, κατ’ εξακολούθηση.

Ο 33χρονος κατηγορείται ότι απέκτησε επαφή με την 12χρονη ανήλικη μέσω διαδικτυακής εφαρμογής συνομιλιών και ακολούθως συναντήθηκε μαζί της τουλάχιστον (2) φορές στην περιοχή των Σεπολίων και προέβη στην ανωτέρω αξιόποινη πράξη, έναντι αμοιβής. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα».

Η ανακοίνωση της αστυνομίας για την ταυτοποίηση των δύο ανδρών που συνομιλούσαν με τη 12χρονη

«Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης έρευνας της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την ταυτοποίηση χρηστών που φέρεται να συνομιλούσαν με την ανήλικη παθούσα, μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, ταυτοποιήθηκαν δύο ημεδαποί, οι οποίοι πρώτες πρωινές και απογευματινές ώρες της 14-10-2022, προσήλθαν αυτοβούλως στην ανωτέρω Υπηρεσία.

Οι ανωτέρω ανέφεραν ότι κατά τους καλοκαιρινούς μήνες του τρέχοντος έτους συνομιλούσαν, μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, με άτομο που πιθανόν προσομοιάζει στην ανήλικη που φέρεται να έχει πέσει θύμα μαστροπείας στον Κολωνό.

Όπως εξακριβώθηκε, τα στοιχεία των ανωτέρω ημεδαπών αντιστοιχούν πράγματι σε επαφές με τις οποίες συνομιλούσε η παθούσα στην επίμαχη εφαρμογή.

Κατασχέθηκαν οι συσκευές των κινητών τηλεφώνων τους, προκειμένου να αποσταλούν για εργαστηριακή εξέταση στην Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, εξετάστηκαν ενόρκως και αποχώρησαν».

Την ίδια ώρα, η επιχείρηση – «ξέπλυμα» του παιδοβιαστή και κομματάρχη της ΝΔ Η.Μίχου καλά κρατεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ προσπαθούν να εμφανίσουν τις φρικιαστικές πράξεις του ως απόρροια ενός… ελαττώματος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.