ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Συνελήφθη ζευγάρι στην Σπάρτη που ήταν οπλισμένο σαν… «αστακός» – Όσα βρέθηκαν στην κατοχή τους (φώτο)

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη οπλοκατοχή και οπλοφορία από κοινού

Συνελήφθη ζευγάρι στην Σπάρτη που ήταν οπλισμένο σαν… «αστακός» – Όσα βρέθηκαν στην κατοχή τους (φώτο)

Oπλισμένοι σαν «αστακοί» και έτοιμοι για… πόλεμο ήταν δύο 38χρονοι Έλληνες, ένας άνδρας και μια γυναίκα, οι οποίοι συνελήφθησαν σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης, μετά από έλεγχο που έγινε από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. στο όχημα που επέβαιναν, τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής.

Στο εσωτερικό του οχήματος βρέθηκαν ένα πολεμικό τυφέκιο, ένα περίστροφο, τρεις γεμιστήρες, 656 φυσίγγια διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων και ένας σουγιάς, ενώ και στην κατοχή του 38χρονου βρέθηκαν ένα πιστόλι και τρεις γεμιστήρες με συνολικά 37 φυσίγγια. Τα παράνομα όπλα κατασχέθηκαν και εστάλησαν για βαλλιστική εξέταση.

lakonia

Το ζευγάρι προσήχθη στην Ασφάλεια που διενεργεί προανάκριση για να εξακριβώσει τους σκοπούς για τους οποίους είχαν μαζί τους τόσα όπλα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη οπλοκατοχή και οπλοφορία από κοινού, με την οποία οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σπάρτης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.